Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015


Εικοστή τρίτη  αγωνιστική αύριο και στις 16:00 θα φιλοξενηθούμε στην Ακράτα από την τοπική ομάδα, έχοντας για διαιτητικό τρίο τους κ.κ. Χρονά Ν. - Γκαβέρα Δ. - και Τσιρογιάννη Χ.
Μάλιστα ο "άρχων" του αγώνα είχε  διευθύνει και το ματς του πρώτου γύρου το οποίο είχε λήξει 4-2 υπέρ μας ( άλλο στατιστικό από αυτόν τον αγώνα είναι ότι η αυριανή αντίπαλος είναι η μοναδική που έχει βάλει πέραν του ενός γκολ στην ομάδα μας  στο φετινό πρωτάθλημα), ήταν δε άρχων σε δύο ακόμη νικηφόρα παιχνίδια μας στο επεισοδιακό διπλό των Σαγείκων και στο διπλό του Ριόλου.

 Ευχή μας είναι να κλείσουμε καρέ νικών με τον εν λόγω διαιτητή, προκειμένου στην χειρότερη των περιπτώσεων να διατηρήσουμε την διαφορά των εννέα βαθμών από την Θύελλα Πατρών.
 Ο αγώνας εκ των πραγμάτων θα είναι το καλύτερο τεστ για την ομάδα μας, αφού η αντίπαλος έχει να παρουσιάσει κατακόρυφη άνοδο από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, πολύ δε μάλλον στο τρέχον έτος στο οποίο τρέχει ένα σερί επτά στα επτά ( τι σας θυμίζει?).
 Έτσι και αλλιώς η προ ιστορία μεταξύ μας έχει καταγράψει καλούς αγώνες, οπότε οι θεατές του αυριανού αγώνα αναμένεται να είναι αυτόπτες μάρτυρες ενός ακόμη.
 Στον αυριανό αγώνα η ομάδα μας θα ενισχυθεί με τους Τζίφα και Παρίση, ευελπιστώ δε ( όχι με μεγάλα ποσοστά) ο προπονητής μας να ακολουθήσει το άτυπο ρητό "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" όχι τόσο για τους τύπους όσο για την ουσία που εισπράξαμε από την προηγούμενη αγωνιστική.
Οι αριθμοί των "μονομάχων":
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ:
Θέση: - Βαθμοί: 35 / 10 νίκες - 6 ήττες - 5 ισοπαλίες
Γκολ υπέρ: 37 ( 1,68 μ.ο) - Γκολ κατά: 29 ( 1,32 μ.ο)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: 
Θέση: - Βαθμοί: 56 / 18 νίκες - 2 ήττες - 2 ισοπαλίες
Γκολ υπέρ: 49 ( 2,22 μ.ο) - Γκολ κατά: 10 ( 0,45 μ.ο)          

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *