Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

 Παλικαρίσια νίκη είχαμε χθες το απόγευμα για την ομάδα μας με την επικράτηση της με σκορ 0-1 επί της Ακράτας, ένα αποτέλεσμα δίκαιο και από αυτά που κερδίζουν πρωταθλητές.
 Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι δεν έχει καμία διάθεση να αμφισβητηθεί η δυναμική της, πάτησε γερά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 35' κυριάρχησε επί της αντιπάλου. 
 Αυτό που της έλειψε σε αυτό το διάστημα ήταν το γκολ και αυτό κυρίως λόγω του αντίπαλου τερματοφύλακα και ίσως της νευρικότητας των παικτών μας στα τελειώματα.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος εκμεταλλευόμενη και την φορά του αέρα προσπάθησε να ανακτήσει τα σκήπτρα στον αγωνιστικό χώρο πλην όμως η αμυντική λειτουργία και ποιος άλλος ??, ο Θανάσης Χάχαλης, έβαλαν τέλος στις όποιες βλέψεις για ένα θετικό αποτέλεσμα υπέρ τους.
 Η επιμονή του Παναγόπουλου να κυνηγήσει φαινομενικά μια χαμένη φάση επέφερε το νικητήριο γκολ από πλασέ του Νάτση.
 Η αγωνιστική λειτουργία της ομάδας μας είχε ένα μείον και αυτό εστιάζεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε συνοχή μεταξύ άμυνας και επίθεσης αφού στο κέντρο ο Παρίσης που κλήθηκε να παίξει τον συνδετικό κρίκο δεν βρέθηκε για ακόμη μια φορά σε καλή μέρα ενώ "φορτώθηκε" νωρίς και πάλι με κίτρινη κάρτα.
 Η νίκη αυτή καθ' αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αφού τόσο η αγωνιστική αξία της αντιπάλου όσο και ή έδρα της, είναι σημείο αναφοράς πρωταθλητισμού και ουσιαστικά στις εναπομείνασες επτά αγωνιστικές το πρωτάθλημα περνά από το Χωριό μας αφού στην έδρα μας θα δώσουμε τους τέσσερις αγώνες που και μαθηματικά αναδεικνύουν τον πρωταθλητή.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:     
11' Ο Λεπενιώτης αποκρούει σε κόρνερ πλασέ του Παπαζαφείρη.
22' Σωτήρια επέμβαση του Λεπενιώτη σε σουτ του Αγγελόπουλου.
38' Σειρά του Νάτση να δει τον Λεπενιώτη να αποκρούει το πλασέ του.
41' Ο Χάχαλης σε ετοιμότητα αποκρούει το σουτ του Τριανταφύλλου.
45' Κόρνερ του Νάτση γυριστό πλασέ του Μικελάτου η μπάλα στο πίσω μέρος της οριζόντιας δοκού.
49' Ο Χάχαλης εξουδετερώνει σουτ του Θεοφανόπουλου.
55' GOAL!! Ο Νάτσης εκμεταλλεύεται την ασίστ του Παναγόπουλου και με πλασέ ουσιαστικά διαμορφώνει από νωρίς το τελικό σκορ. 
68' Stop του Χάχαλη σε φάουλ του Τριανταφύλλου. 

Η σύνθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ:
Χάχαλης - Παναγόπουλος - Ζαφειρόπουλος - Καραχάλιος - Βετούλας - Αγγελόπουλος ( 90'+ Τζίφας ) - Μηλάτος - Νάτσης ( 78' λ.τ. Μπινιέρης )
- Μικελάτος - Παπαζαφείρης - Παρίσης ( 75' Μπερτσιάς) .
Οι υπόλοιποι της 18οκτάδας:
Καραχανίδης - Μπίρης - Μπενέτος - Ρουτζαμάνης.

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *