Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για κεραυνοσ αγιου βασιλειου

Φίλες και Φίλοι αύριο το απόγευμα "πέφτει η αυλαία" του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και εσκεμμένα προ της οριστικής λήξης αναρτώ την παρούσα, προκειμένου να έχω την "άνεση" να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου βασιζόμενος στην ψυχρή λογική και όχι στο συναίσθημα.
 Ήδη από τις αρχές του μήνα στην ανάρτηση με τίτλο " ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ" είχα επισημάνει σημείο προς σημείο ότι είχε σχέση με την πορεία της ομάδας μας μέσα στην αγωνιστική χρονιά.

 Μια χρονιά που στο τέλος της, κατά πως φαίνεται θα βρει τον ΔΙΑΓΟΡΑ πρωταθλητή, δικαιώνοντας εν μέρη τις αρχικές προβλέψεις όσον αφορά το φαβορί, πλην όμως καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο εν δυνάμει πρωταθλητής "υπερτερούσε στην δυναμική των ονομάτων" χωρίς όμως στο ελάχιστο να αγγίξει την έννοια ομάδα, την εικόνα της ομάδας όπως αυτή που παρουσίασε η ομάδα μας τόσο στις μεταξύ μας αναμετρήσεις όσο και στους υπόλοιπους αγώνες της.
 Αγώνες στους οποίους ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ( πλην του Πανιωνίου και αυτή όχι για την ουσία αλλά για τους τύπους) δεν διαμαρτυρήθηκε "για αδικία" προς όφελος μας.  
 Φθάνουμε λοιπόν στο φινάλε του πρωταθλήματος, ένα πρωτάθλημα για το οποίο εμμένω στην κατατεθειμένη άποψη μου, ότι έχει έμμεσα κριθεί από την εις βάρος μας διαιτησία στον αγώνα με την Αναγέννηση ( σχετική
ανάρτηση με τίτλο ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ), του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος και αυτό και αν δεν είναι παιχνίδι της μοίρας, καλείται αύριο να διευθύνει το τελευταίο αγώνα του ΔΙΑΓΟΡΑ, ενός αγώνα που λογικά θα επισημοποιήσει τον τίτλο του πρωταθλητή υπέρ της ομάδας των Βραχνείκων.
 Για την μεταφυσική διάσταση του θέματος  θα ήθελα για λίγο να μπω στο μυαλό του εν λόγω διαιτητή για να γνωρίσω το πως θα αισθάνεται, αναλογιζόμενος ότι άθελα του, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως ο κριτής ενός τίτλου. 
 Αυτά όλα αύριο το απόγευμα κατά της οκτώ θα είναι ιστορία, το γαμώτο όμως της ιστορίας αυτής θα παραμείνει γαμώτο και αυτό το γαμώτο δεν αξίζει σε κανέναν αθλητή, όσο και αν το αναφερόμενο είναι επί της ουσίας ουτοπικό.

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *