Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011
* Διαιτητικό τρίο: πλέον η απόδοση της ομάδας διευκολύνει το έργο εκάστοτε διαιτητικού τρίου, το οποίο & σε αυτόν τον αγώνα, "βοηθήθηκε" από την ομάδα μας.

** Οι φίλαθλοι  μας: ΑΨΟΓΟΙ, στάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο δίπλα στην ομάδα μας, αποδεικνύοντας ότι ενστερνίζονται τις προσπάθειες όλων που κινούνται γύρω από την ομάδα.

***  Δύο περιστατικά που έχουν το δικό τους "τόνο", στο πρώτο ημίχρονο παίκτης των φιλοξενούμενων "βάζει χέρι στον πρώτο βοηθό" άνευ λόγου & αιτίας & οι φίλαθλοι μας, τον  "έκραξαν" δεόντως, χωρίς να τον προσβάλλουν σε προσωπικό επίπεδο.
Βρισκόμαστε στο 81ο' λεπτό & η ομάδα μας έχει κερδίσει φάουλ δίπλα στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ο Βασίλης Λάγιος ετοιμάζεται να το εκτελέσει & τότε ο προπονητής μας φωνάζει τον Χρήστο Μιχαλόπουλο λέγοντας του να το εκτελέσει αυτός "σημαδεύοντας" το κέντρο του τέρματος.Η κατάληξη ήταν η μπάλα να "αναπαυτεί" στο βάθος των δικτύων των αντιπάλων, δικαιώνοντας 100% την επιλογή του coach. 

**** Παλιό γνωμικό της Μαυριτανίας: Θεέ μου τους "εχθρούς" μου τους γνωρίζω, από τους "φίλους"  μου προστάτευσε με!!!!!!
"Φίλοι" έχουν γνώση οι φύλακες.   

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *