Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Φίλες και Φίλοι το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Οκτωβρίου ας "βάλουμε" στο μέτρο του δυνατού του καθενός στο πρόγραμμα μας, το να σταθούμε δίπλα στις ομάδες μας, αφού ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ το Σάββατο στις 16:00 θα υποδεχθεί την σύμπραξη Σαλμενίκου - Ζήριας , ενώ τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ την Κυριακή την ίδια ώρα την σύμπραξη Αιγείρας - Ακράτας.

 Σε μια πρώτη ανάγνωση για τους αντιπάλους βλέπουμε κάτι το οποίο είτε το θέλουμε, είτε όχι τείνει να γίνει το προσδοκώμενο για το ερασιτεχνικό και εννοώ την σύμπραξη ομάδων, με μια διαφορά άλλο σύμπραξη για να κρατηθούμε προσωρινά στην δημοσιότητα και άλλο γιατί πρέπει να στηρίξουμε το οικοδόμημα.
 Στην πρώτη περίπτωση ανήκει η αντίπαλος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, γιατί με το απόλυτο τίποτα από πίσω της ( υποδομές - ιστορία κλπ) εξοφλεί ευκαιριακές καταστάσεις μέσω της παροδικής προβολής όσων δείχνουν μπροστινοί.
 Σε αντίθεση η αντίπαλος για τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ, συνοδεύεται με χρόνια ιστορίας και των δύο ομάδων με διακρίσεις και συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα και η συνένωση αυτή είναι φυσική συνέχεια αφού εκπροσωπούν άμεσα ένα συγκεκριμένο χώρο του Νομού μας.
 Στα αγωνιστικά ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ είναι το φαβορί για την επικράτηση και με σοβαρότητα από τα πρώτα λεπτά δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, απέναντι σε παίκτες που έχουν παραστάσεις κυρίως από τις μικρότερες κατηγορίες και αυτό έχει την σημασία του αφού η ανταγωνιστικότητα από κατηγορία σε κατηγορία έχει διαφορά.
 Με γνώμονα το τελευταίο προβλέπω να βρούμε απέναντι μας ομάδα που θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους, οπότε εκ των πραγμάτων εμείς θα
πρέπει να "ανοίξουμε το γήπεδο" κάτι το οποίο έτσι και αλλιώς μας ευνοεί ως ομάδα.
 Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής ως φαβορί θεωρείται η αντίπαλος μόνο και μόνο γιατί οι άνθρωποι της το φωνάζουν ότι προσβλέπουν στην άνοδο, έχοντας στο πλευρό τους την εμπειρία της κατηγορίας.
 Τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ με το ηθικό ανεβασμένο από την ευρεία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής έχουν ένα στόχο, να ακολουθήσουν το πλάνο που έχουν θέσει από την αρχή παίζοντας ποδόσφαιρο - ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο, η αξία της ομάδας δεν κρίνεται εκ του αποτελέσματος, αλλά από την συνέπεια στο προσδοκώμενο.         

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *