Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

 Αποτέλεσμα εικόνας για καραχανιδης παναγιωτης

 Από τριάρα σε τριάρα έχει βάλει στο παλμαρέ της η ομάδα μας, με την άνετη επικράτηση επί της Ζήριας - Σαλμενίκου 
με 3 - 0. 
 Προ του αγώνα λέγαμε ότι η ομάδα μας είναι το φαβορί στο 12ο' λεπτό με την επίτευξη του δεύτερου γκολ δικαιώθηκε στο έπακρο και ο τίτλος απόλυτο φαβορί.
 Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου απλώς διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.  
 Σε αυτό το σημείο είναι καλό να μεταφέρω προς τους παίκτες την γνώμη πολλών φίλων της ομάδας για την διαχείριση των αγώνων από μεριάς τους.
 Όλοι αναγνωρίζουμε ότι η ποιότητα των πρωταθλημάτων με αυτό το σύστημα οδεύει προς απαξίωση αναμένοντας τον Απρίλιο να δούμε αγώνες ποιοτικούς στα μπαράζ ανόδου, αφού ο κάθε " παραγοντάρας " κατεβάζει στο πρωτάθλημα μια ομάδα η οποία με άνεση θα έκανε πορεία πρωταθλητισμού μόνο στην Γ' κατηγορία και η συμμετοχή της στο μεγάλο πρωτάθλημα είναι η απόρροια συνδυασμού  φαεινών ιδεών κάποιων μυαλοπώληδων που αγωνίζονται ??? για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και για αλλότριους σκοπούς στην τελική !!.

 Τι ζητά ο φίλαθλος της ομάδας μας και φυσιολογικά οι φίλαθλοι των ομάδων που έχουν ίδιες βλέψεις με την δικιά μας και αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστάσεις απέναντι σε τέτοιου είδους αντιπάλους ?
 Σταματάτε το κοντέρ του  σκορ όσο πιο ψηλά μπορεί, προκειμένου να δώσουν το μήνυμα ότι είναι ανεπίτρεπτο στο μεγάλο πρωτάθλημα να λαμβάνουν μέρος οι κάθε " τσουρεκάδες " και αν έχουν νοημοσύνη και φιλότιμο οι αρμόδιοι ?? ας το διαχειριστούν.
 Πρώτος εγώ ασπάζομαι ότι δεν πρέπει να "εξοντώνονται" ομάδες με την πλάτη στον τοίχο, ομάδες όμως με την ακριβή έννοια του όρου και όχι συνονθυλεύματα με χρόνο λήξης.
 Στα αγωνιστικά ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ έχει μάθει να ζει με το ότι "αγωνίζομαι με όποιον έχω στην διάθεση μου" χωρίς αυτό να επηρεάζει στο ελάχιστο την διάρκεια της ομάδας, κάτι το οποίο πιστώνεται ο προπονητής ως απόρροια της δουλειάς του.
 Φυσιολογικά μόλις έχει στα χέρια του ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες η απόδοση της ομάδας θα ανέβει κατακόρυφα, αφού οι επιλογές κυρίως στο ποιοτικό κομμάτι θα αυξηθούν ποσοτικά.

 Στο 10ο′ ο Παναγιώτης ΚΑΡΑΧΑΝΙΔΗΣ με πλασέ στην κλειστή γωνία ανοίγει το σκορ.
 Στο 12ο΄ο Ντίνος ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ από ασίστ του Καραχανίδη με πλασέ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ και 
 Στο 48ο' ο Βύρωνας ΚΟΥΣΤΑ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
 Ο Ανδρέας ΛΑΖΑΝΑΣ σε τρεις περιπτώσεις βρέθηκε πολύ κοντά στο να γράψει και αυτός το όνομα του στους σκόρερ ( Φίλε Ανδρέα το γκολ θα έρθει δεν χρειάζεται ούτε να σε αγχώνει η προσωρινή σου αφλογιστία, ούτε να πιέζεις για αυτό, αφού η εμπειρία σου βοηθά την ομάδα στην ανάπτυξη και στην διαμόρφωση των σκορ )  .
 Ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση του Ντίνου ΣΠΑΘΗ, ο οποίος αγώνα με αγώνα κερδίζει τον αναγκαίο χρόνο για να βρεθεί σε επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα που χρειάζονται για την κατηγορία και στο πολυεργαλείο Ηλία ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑ ο οποίος μόλις φθάσει από πλευράς φυσικής κατάστασης σε κανονικούς ρυθμούς θα " ξεκινά " η ενδεκάδα  μετά από τον Νούνου από αυτόν. 
 Οι αντίπαλοι έχουν στο ενεργητικό τους στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ένα δοκάρι και την κατοχή της μπάλας, κυρίως λόγω κόπωσης και αλλαγών από την διάταξη της ομάδας μας.

 Η ενδεκάδα μας:   
Χάχαλης -  Ασημακόπουλος (74ο’ Μπουρνάκας) -  Μπίρης -  Φραγκουλάκης -  Μπαμπαλιούτας - Κούστα (65ο’ Σύψας) - Σπαθής
(55ο’ Παπαχριστόπουλος) - Τσάτος - Καραχανίδης (60’ Κασιώνης) - Ζαφειρόπουλος - Λαζανάς   

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *