Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για ζηρια ταδ

 Πρώτη επίσημη για τον ΚΕΡΑΥΝΟ μας, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 16:30 θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΖΗΡΙΑΣ, από την τοπική ομάδα, για την Α' φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαΐας.
 Η ομάδα της Αιγιάλειας αγωνίζεται στην Γ΄κατηγορία και φέτος μέσω του ΚΕΡΑΥΝΟΥ 2016 θα βρεθούμε αντίπαλοι στο οικείο πρωτάθλημα 
( σιγά σιγά θα πρέπει να μπούμε στο πνεύμα ότι η ομάδα μας έχει δύο πόλους).

 Από τον αγώνα της Κυριακής ο Γιάννης ΖΕΡΔΕΒΑΣ θα στερηθεί των υπηρεσιών των νεοαποκτηθέντων Αυγερινού ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και Αλέξανδρου ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, λόγω μεταφοράς τιμωρίας από τις προηγούμενες ομάδες τους ( με υπόλοιπο και για το πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές ο πρώτος και τέσσερις ο δεύτερος ).
 Κοινό σημείο των δύο ομάδων ο προπονητής της Ζήριας Κώστας ΚΑΨΑΛΗΣ, ο οποίος είναι συγχωριανός μας, έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας μας και το πιο βασικό στο πρωτάθλημα θα τεθεί αντιμέτωπος με τους γιους του, Δημήτρη και Σάββα, οι οποίοι στελεχώνουν τον ΚΕΡΑΥΝΟ 2016.
 Κατά τα λοιπά η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται και από βδομάδα η ομάδα θα μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ενόψει της 1ης αγωνιστικής με την Δόξα Παραλίας.
 Επί του πρακτέου ο κύκλος της προετοιμασίας, είτε προπονήσεις είτε φιλικά  δεν είχε απρόοπτα ( τραυματισμούς - απουσίες κλπ), η ομάδα δείχνει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του προπονητή, όπως επίσης θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την συνέπεια που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας όλο αυτό το διάστημα, αφού η καθημερινή παρουσία τους ήταν άκρως υποδειγματική.     
  

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *