Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ

 ΚΕΡΑΥΝΙΣΤΑΣ απανταχού της γης, Καλή Χρονιά με υγεία με τις ομάδες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ μας να συνεχίσουν να μας δίνουν χαρές και μέσα από τις επιτυχίες τους να δίνουν υπόσταση στο όνομα του Χωριού μας.
 Το νέο έτος βρίσκει την ομάδα μας στα δεύτερα άντα της ζωής της και για την αποκατάσταση της αλήθειας, το " πιστοποιητικό γέννησης"  αναφέρει ως ημερομηνία γέννησης την 14η Αυγούστου 1979 ( ΛΕΩΝ ) και όχι την 1η του έτους όπως αναφέρεται λανθασμένα. 
 Πάμε στα δικά μας τώρα, το Σάββατο στις 15 : 00 θα φιλοξενήσουμε την ομάδα από την γειτονιά των Αγγέλων, ήτοι το Ζαβλάνι - Αίας σε έναν αγώνα ανούσιο από πλευράς βαθμολογικής, ουσιαστικό όμως από όλες τις άλλες απόψεις αφού μετά την ραστώνη των εορτών άμεσα θα πρέπει να βρούμε τον απαιτούμενο ρυθμό για την συνέχιση της επίτευξης των στόχων.

 Ο κάθε προπονητής που διακατέχεται από ανασφάλειες - ιδιορρυθμίες - εγωισμούς στην παρούσα φάση, για μένα απολύτως δικαιολογημένα, προσπαθεί να επαναφέρει την ομάδα του στην τάξη χρησιμοποιώντας τα ατού της ομάδας ανεξαρτήτου αριθμού προπονήσεων λόγω διακοπών κλπ και να την βάλει στην πρίζα με το βλέμμα στο πρωτάθλημα Ανοίξεως, στο οποίο βάσει των αποτελεσμάτων μέχρι σήμερα είμαστε επικεφαλής, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ μας ώστε να είμαστε επικεφαλής και με την έναρξη του.
 Ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ έχει αποδείξει βασιζόμενος στην δουλειά του ότι δεν στέκεται σε τέτοιου είδους παραμέτρους, οπότε κόντρα σε λογικές αναμένουμε να κάνει τις επιλογές που αυτός πιστεύει ότι θα του κάνουν
 " την δουλειά του ". 
 Προσωπικά επειδή την ώρα του αγώνα θα παραβρίσκομαι στην μούρλια μου το μόνο που μπορώ να καταθέσω είναι το γνωστό " το νου σας ρεμάλια " ελπίζοντας να μην συμβεί ότι και την προηγούμενη φορά που έλειπα από αγώνα της ομάδας.

 Την Κυριακή στις 15 : 00 ανήμερα των Φώτων τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ θα φιλοξενήσουν τον πρωτοπόρο του Ομίλου ΑΕΤΟ Ρίου, σε έναν αγώνα που μόνο στο άκουσμα του ονόματος του αντιπάλου ξυπνούν μνήμες.
 Όσον αφορά την ομάδα μας είμαι πεπεισμένος ότι η νέα χρονιά θα είναι προς το καλύτερο αφού τα δείγματα αγώνα με αγώνα έχουν θετικό πρόσημο, η δουλειά του Κώστα ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗ αγγίζει το προσδοκώμενο και με την προσθήκη των δεκατετράχρονων ευελπιστούμε να δούμε πράγματα, με την ελπίδα να γίνουμε μάρτυρες και σε θαύματα. 
  
 Ο αντίπαλος στα τέλη της δεκαετίας του '70 αρχές '80 εκπροσωπούσε σχεδόν το σύνολο της περιοχής, χωρίς ποτέ να κτίσει πάνω σε αυτό και στη δυναμική του ονόματος του Χωριού ( ο ΑΕΤΟΣ Ρίου είναι η πρώτη μου ερασιτεχνική ομάδα που παρακολουθούσα και ακολουθούσα πλην Ιόνιων Νησιών ).
 Δυστυχώς στα χρόνια που ακολούθησαν οι άνθρωποι που διαχειρίζονταν τις τύχες της ομάδας δεν κατανόησαν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν σεβάστηκαν το Όνομα της, κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει αντιστραφεί και μέσω παρείστικης διάθεσης προσπαθούν να βάλουν ξανά την Ομάδα στους δρόμους της καταξίωσης.
 Χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς στα χρόνια της παντοδυναμίας της πολλά παιδιά από το Χωριό μας αποτελούσαν βασικές μονάδες, κάτι το οποίο συμβαίνει και τώρα στα χρόνια της ανάκαμψης της.

 Φθάνοντας στο κλείσιμο, επιτρέψτε μου να αναφερθώ στον άρχοντα του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο ευθέως του έχω χρεώσει την απώλεια του τίτλου από την ομάδα μας πριν δύο χρόνια και ο οποίος από εκείνο το σημείο και μετά δεν έχει κάνει κάτι το ιδιαίτερο στην καριέρα του, παρόλο ότι ήταν προβεβλημένος ως ταλαντούχος, εδώ πάει η ρήση " κατά τα έργα σου " ......................

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *