Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Σχετική εικόνα

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ώρα 
15 : 30 γήπεδο Ντα Λουζ η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από τον Άρη Πατρών στο ντέρμπι της αγωνιστικής του ομίλου μας. 
 Τρόπαιο του αγώνα για την ομάδα μας
 Ένα ακόμη βήμα πριν το απόλυτο των βαθμών.
 Τρόπαιο του αγώνα για τον αντίπαλο
 Θα σπάσει "το ρόδι" για την συγκομιδή των πρώτων βαθμών για την βαθμολογία στα play off. Η "ζυγαριά" για την διεκδίκηση του τροπαίου του αγώνα δείχνει ότι άμεση ανάγκη για την νίκη με ότι συνεπάγεται έχει η ομάδα μας.


 Αν πρέπει να βάλεις ποσοστό δυσκολίας του αγώνα σίγουρα αυτό θα πλησιάζει προς το μέγιστο, γιατί υπάρχει διπλό κίνητρο στον αντίπαλο, από την μία να πάρει τους πρώτους του βαθμούς για το " άλλο πρωτάθλημα " και από την άλλη να πλησιάσει την κορυφή, έστω και αν αυτό λόγω προγράμματος του να είναι σχεδόν ανέφικτο.
 Εδώ θα βάλω μια ακόμη παράμετρο που αφορά την στατιστική ιστορία των δύο ομάδων. Η ομάδα μας "κυνηγά" το αήττητο, άρα άλλο ένα κίνητρο για τον αντίπαλο, ο οποίος την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα, μας στέρησε το ρεκόρ για το σερί νικών, στην έδρα μας μάλιστα, διατηρώντας ταυτόχρονα το δικό της ρεκόρ.
 Με την εις άτοπον επαγωγή κάθε κίνητρο του αντιπάλου λειτουργεί αυτόματα ως κίνητρο και για μας.
 Το κίνητρο ειδικά για το απόλυτο των βαθμών είναι πέραν του δέοντος δελεαστικό αφού θα μας δώσει σοβαρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 Κλείνω τις ασκήσεις επί χάρτου και προσγειώνομαι στον αγώνα ως αγώνα χωρίς τις αιτιάσεις του μέλλοντος.
 Γήπεδο μικρό στο πλάτος, άρα η κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου πρέπει να επιβληθεί για να δώσουμε τον ρυθμό του αγώνα.
 Με δεδομένο ότι η άμυνα μας έχει αποδείξει την δυναμική της στους μέχρι σήμερα αγώνες, αναμένω και ευελπιστώ να πιέσουμε ψηλά έτσι ώστε να επιδιώξουμε να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας, ένα παιχνίδι που αρέσει στον Κώστα ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ με την ποιότητα των παικτών να είναι η ενδεδειγμένη για την υλοποίηση του πλάνου.         

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *