Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Φίλες και Φίλοι το Σάββατο στις 15 : 00 η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο αφιλόξενο γήπεδο Προαστίου από την τοπική Νίκη και  για να προλάβω κάποιους που θα μου πουν γιατί γράφω αυτά για μια ομάδα που είναι γειτονική, φιλική τόσα χρόνια κλπ κλπ θα σας ενημερώσω ότι αυτά κατ' εμε ισχύουν μόνο όταν είναι αμφίδρομα. 
 Για την ομάδα μας ως σύνολο ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ και αποδεικνύονται όταν βρισκόμαστε αντίπαλοι στους αγώνες, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΜΩΣ από τον έχων το γενικό πρόσταγμα αυτής και αποδεικνύονται τα όσα γράφω, είτε από όσους είμαστε θεατές του περσινού αγώνα, είτε από την από 11-12-2018 ανάρτηση του στο διαδίκτυο, για ένα γεγονός στο οποίο δεν ήταν ΠΑΡΩΝ, αλλά τα συμπεράσματα του για την Ομάδα μας , τους ανθρώπους της και τον Πρόεδρο της, είναι καταγγελτικά και για του λόγου του αληθές είναι η κάτωθι:  
 "................Αποτέλεσμα οι άλλοι τύπου προστάτες στο Αίγιο να βαράνε στις κερκίδες τους γνωστούς τραμπούκους του σωματείου που τραμπουκιζει διαιτητές και φιλάθλους υπό την προστασία του μεγαλοπαραγοντα!!!!!! της Παναχαϊκής, που τώρα στην κρίση σταμάτησαν οι δημόσιες εμφανίσεις του!!!!! ΛΥΠΗΡΟ!!!!!! "

 Λοιπόν επειδή εγώ " ως γνωστός ανώμαλος " με το όνομα της ομάδας μας ειδικά όταν  κακόβουλα και αναίτια "φιλοξενείται στα χείλη ασεβών ", δεν χαρίζω ούτε σε μένα ,  "δασκαλάκο - εξυγιαντή - εκσυγχρονιστή ή όπως αλλιώς κατά καιρούς  αυτοπροσδιορίζεσαι, ως αναφαίρετο δικαίωμα σου, σου παραθέτω από το Βικιλεξικό την ετυμολογία των λέξεων που χρησιμοποιείς:     

 # Τραμπούκος ισπανική trabuco : Η σημασία με την οποία χρησιμοποιείται η λέξη προέρχεται από την λατινική trabuco ( Αγγλικά: trebuchet ), είδος πολεμικής μηχανής, καταπέλτη, που χρησιμοποιήθηκε πριν από την εφεύρεση της πυρίτιδας για το γκρέμισμα των τειχών, πύργων και άλλων βαρέων λίθινων κατασκευών.  
Τραμπούκος αρσενικό: Άτομο που ανήκει σε παρακρατική οργάνωση ή σε κομματική παράταξη και δημιουργεί επεισόδια ή προβαίνει σε βιαιοπραγίες, συνήθως επί πληρωμή. ( κατ΄επέκταση ) άτομο που προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις του χρησιμοποιώντας βία.  #  και σε προκαλώ να μου γνωρίσεις ΑΝ κατανοείς την έννοια των όρων που χρησιμοποιείς και αν ΝΑΙ:

1. Γιατί δεν κινείσαι αρμόδια προς Γούναρη μεριά ?, την οποία πλείστα επικαλείσαι σε δημόσιες παρεμβάσεις σου, ως οφείλεις για την αποκατάσταση της έννομης τάξης και 
2. Ποίον από το Σωματείο μας ?, με διευθύνσεις και ονόματα όχι αόριστα, "αναγνωρίζεις" μέσα από την έννοια που επικαλείσαι.

 Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα σε παροτρύνω 
1. Να σταθείς απέναντι από έναν καθρέφτη, που ξέρεις ???  και 
2. Επιτέλους σταμάτα  επί ματαίω να αναφέρεσαι στο όνομα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, δόξα σι ο Θεός πεδίον λαμπρό έχεις για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για το οποίο έχεις ταχθεί, λεβέντη " τα γεγονότα έχουν πείσμα και δεν συμμορφώνονται με τις δοξασίες και τις επιθυμίες μας", εγώ μιλώ με γεγονότα, θυμάσαι " τις ομορφιές " στο  ΜΕΤΟΧΙ, αν αυτές είναι λίγο μακρινές, ας θυμηθείς τις ομορφιές του Κ. Ζάρρας την τελευταία εβδομάδα.... ( βλέπεις ? επειδή δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας δεν ρίχνω σε κανέναν το ανάθεμα ως οφείλει ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης ) αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ε' εσύ μάλλον " μαγνητίζεις " τις συμπτώσεις..... 

 Στο αγωνιστικό κομμάτι, επειδή υπάρχει και αυτό έστω και έτσι όπως είναι, βασική προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η επιβολή του δικού μας παιχνιδιού και όχι να δώσουμε το δικαίωμα να μας πάρουν πρώτες μπάλες ή να αφήνουμε χώρους για να κινηθούν πίσω από την μπάλα, αφού όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου δεν αναμένεται η αντίπαλος να πάει σε "κατά μέτωπον" παιχνίδι αλλά βασιζόμενη κυρίως στην καλή της φυσική κατάσταση θα επιδιώξει να θωρακίσει τα μετόπισθεν της και με αντεπιθέσεις να διεκδικήσει το κάτι ή το απόλυτο παραπάνω.
 Αυτό το απόλυτο παραπάνω για μας μεταφράζεται ευθέως στο γεγονός ότι διακυβεύεται να χάσουμε το αήττητο κάτι το οποίο εξιτάρει, είτε το θέλουμε είτε όχι, άπαντες γύρω από την ομάδα, χωρίς να είναι απόλυτο ζητούμενο για μας.

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *