Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

   Θανάσης ΧΑΧΑΛΗΣ -  Κώστας ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Οι Διόσκουροι της ομάδας "καθάρισαν την μπουγάδα" για την ομάδα σε ένα ακόμη ματς - αγγαρεία, με την Ζήρια,  με τον μεν Κώστα να σκοράρει στο 80ο', τον δε Θανάση στα χασομέρια να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τοπ αυτονόητο, 
" Το Νο1 μακράν των πρωταθλημάτων". 
 Επί της ουσίας  οι δύο κολλητοί είναι διαχρονικά οι στυλοβάτες του οικοδομήματος της άμυνας με την φετινή να αναδεικνύεται στατιστικά η καλύτερη όλων αφού δέχεται 0,31γκολ ανά αγώνα.  
 Πέρα όμως από τους αριθμούς η "σχέση των δύο και η συνεργασία τους" είναι τέτοια που θα μπορούσαμε να γεμίσουμε βιβλία με τις ατάκες - τα πειράγματα και τους διαλόγους τους.
 Επί της ουσίας ο χθεσινός αγώνας έγινε σε έναν αγωνιστικό χώρο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ από όλες τις απόψεις για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.
 Αγωνιστικά η ομάδα μας θα μπορούσε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, σύμφωνα με τις φάσεις που δημιουργήθηκαν στις αρχές, ενώ σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε ακόμη και τις στιγμές που η αντίπαλος με άξονα την δύναμη προσπαθούσε να επιβάλλει το παιχνίδι της.
 Η αλήθεια είναι ότι εκ των πραγμάτων ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ αναζήτησε μέσα από το παιχνίδι να δοκιμάσει σχήματα - πρόσωπα και ως ένα βαθμό ελέω γηπέδου σίγουρα αποκόμισε κάποια συμπεράσματα.
 Άλλωστε είναι τέτοια πλέον η υφή του πρωταθλήματος αλλά και το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο προπονητής μας, που του δίνουν το δικαίωμα για πειραματισμούς προκειμένου να έχει σε εγρήγορση το σύνολο των παικτών.
 Το Σάββατο στις 15 : 00 η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την γειτονική Αναγέννηση Ψαθοπύργου σε έναν ακόμη αγώνα που έχει ενδιαφέρον μόνο για την στατιστική μας, αφού θέλουμε να διευρύνουμε το σερί νικών τόσο επί της αντιπάλου όσο και για την διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα.           

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *