Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Σχετική εικόνα


 " Για να παίξεις τερματοφύλακας πρώτα πρέπει να είσαι τρελός ..."
 ( ο χονδρός ήταν για τα παιχνίδια στην αλάνα ).
 Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο τελικά εκράτεις
( αναστροφή της παροιμίας ) .
Σε αυτές τις ανωτέρω επισημάνσεις ο γερόλυκος 
         Ηλίας ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   
είναι η επιτομή αυτών, αφού χθες και τις δύο τις "νομιμοποίησε", η προσωπικότητα του Ηλία κοσμεί την οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, σε όλα τα επίπεδα .....
 Φίλες και Φίλοι πλήρη δικαίωση σχεδόν μέχρι κεραίας της ανάρτησης μου προ του αγώνα με την Θύελλα Αιγίου, γιατί "για αυτή την ομάδα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο" .
 Στα του αγώνα ο διαιτητής του αγώνα ήταν "άψογος"  αφού κατόρθωσε να αφήσει και τις δύο ομάδες παραπονούμενες με τις  αποφάσεις του, φυσικά θα εστιάσω στο γεγονός ότι για το εν λόγο έχω κάνει ολόκληρο αφιέρωμα μετά το αγώνα με το Προάστιο αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας την επικινδυνότητα του όταν έχει την σφυρίχτρα στο στόμα, ενώ θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι στα μείον της Διοίκησης μας που από εκείνον τον αγώνα δεν έχει προτείνει να μην εμφανίζεται ο εν λόγο σε αγώνες μας.
 Φυσικά και δεν θα είμαι τζέντλεμαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με απόρροια την αποβολή δύο παικτών εκατέρωθεν, φέρει η Δεσποινίς Βοηθός της γνωστής οικογενείας των διαιτητών, αφού είναι υποχρεωμένη εκ της φύσεως της θέσης της μέσα στο γήπεδο, να βοηθήσει τον διαιτητή και να προφυλάξει τους παίκτες γιατί η ένταση ξεκινά ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, αλλά .......... ( καλή καριέρα miss )
 Πάμε στην εκ "των ομάδων πρότυπα" της Ένωσης μας, λεβέντες ΣΑΣ γνωρίζω και ΣΑΣ ξέρω από ιδρύσεως σας, πιστεύετε ότι με τις αμερικανιές με τριρλίντερ αναβαθμίζετε το ποδόσφαιρο, δικαίωμα σας "έτσι είναι αν έτσι νομίζετε", μια ομάδα που τους φιλάθλους - οπαδούς της τους γνωρίζω φυσιογνωμικά  έναν προς έναν, γιατί δέκα χρόνια τώρα μπορώ να θυμάμαι και να γνωρίζω πρόσωπα, μιας και το σύνολο των οπαδών της ??? δεν γέμισαν ποτέ δύο ταξί, κατόρθωσαν στον δικό μας αγώνα να μαζέψουν την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα που έχουν ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ με την Πάτρα με την Παναχαΐκή και με το κάθε καριόλι που τους ήρθε στο μυαλό κατά τη διάρκεια του αγώνα, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ να βοηθήσει να αποκλιμακωθεί η όποια ένταση δημιουργήθηκε στην κερκίδα και ΝΑΙ δεν κρύβομαι να δεχτώ και να παραδεχτώ ότι η λεκτική επίθεση ξεκίνησε από την μεριά της ομάδας μας, αυτό όμως δεν δίνει άφεση σε κανέναν για τα περαιτέρω.
 Φίλοι από την Βοστίτσα μια παροιμία της Ζουανδιλάνδης λέει: " το εύκολο είναι να φύγει η ΚΥΡΙΑ από το Χωριό το δύσκολο, είναι να φύγει το Χωριό από την ΚΥΡΙΑ", ο νοών νοεί το, τον Ντίνο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, που ενυπόγραφα καταθέτει την άποψη του ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τον παραμυθιάζει σαν τον συχωρεμένο τον ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
 Στην "πραγματική ζωή" εντός των τεσσάρων γραμμών, η ομάδα μας ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι είναι ικανή για όλα όσα καλείται να αντιμετωπίσει, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δέχτηκε πίεση από μια ομάδα που στη τελική, θεωρητικά ήθελε περισσότερο τον αγώνα για την επίτευξη της εισόδου της στην τετράδα, θα μπορούσε πέραν του χαμένου πέναλτι από τον Ανδρέα ΛΑΖΑΝΑ να σκοράρει με το τετ α τετ του Θύμιου ΝΑΤΣΗ λίγα λεπτά αργότερα, ενώ οι κινήσεις στην σκακιέρα του αγώνα από την στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες του Κώστα ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ άγγιξαν το τέλειο με την εναλλαγή θέσεων στους παίκτες, ειδικά δε μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ ο προπονητής "διάβασε" όλον τον αγώνα και με τις αλλαγές του κλείδωσε την ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη μας.
 Μοναδικό αρνητικό σημείο οι ψιλοεντάσεις που αναδείχτηκαν μέσα από επιμέρους διαφωνίες, αλλά ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είμαστε γρήγορα όλα θα λυθούν "εντός των τειχών" η τεστοστερόνη στον χθεσινό αγώνα ξεπέρασε και αυτή του Ζαγοράκη. 

 Η ενδεκάδα του αγώνα:
  Χάχαλης - Σπαθής - Μπίρης (18o΄ Γεωργακόπουλος) - Καραχάλιος - Παπαχριστόπουλος - Μπαμπαλιούτας - Κούστας (70o΄ Τσιάτος) - Καραχανίδης (67o΄ Φραγκουλάκης) - Λαζανάς - Νάτσης
(57o΄ Κασιώνης) - Ζαφειρόπουλος.













Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *