Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 Φίλες και Φίλοι πρώτος αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Κώστα ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗ και από τα "τσογλανάκια του"
γιατί δεν έχω σταθεί με την φυσική μου παρουσία στους περισσότερους αγώνες τους, όχι για να μπω στη διαδικασία κριτικής τους αλλά για την ηθική επιβεβαίωση των προσπαθειών τους.
  Η δομή όμως της ομάδας αυτής υπηρετεί στο ακέραιο τον στόχο της, μακριά από "τα φώτα της δημοσιότητας", νομιμοποιώντας την ρήση "η επιτυχία προηγείται της εργασίας μόνο στα λεξικά".  
 Ειδικά δε στα τελευταία παιχνίδια οι νίκες με ανατροπές ή η ισοπαλία με ομάδες που έχουν τα χαρακτηριστικά "αντροομάδων" ε' τότε αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα ο βαθμός διάρκειας της απόδοσης με θετικό πρόσημο και γράφω μόνο για την διάρκεια της απόδοσης και όχι νικηφόρων αποτελεσμάτων γιατί σε καμία των περιπτώσεων αυτή η ομάδα δεν γίνεται να κριθεί εκ των αποτελεσμάτων.
 Το μόνο που έχουμε "απαίτηση" από τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ είναι να έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά σε αυτά που τους μεταλαμπαδεύει ο προπονητής τους.
 Στο χθεσινό παιχνίδι στο ντέρμπι της γειτονιάς με το Άνω Καστρίτσι με το αγαπημένο τους σκορ 3-2, διαμόρφωσαν μια ακόμη ανατροπή και ατενίζουν βαθμολογικά πιο ήρεμα το μέλλον.   
Η ενδεκάδα:
Μπεγκάι - Νικολακόπουλος - Βλάσσης - Κώνστας - Πετράκης - Φωκιανός -
Στάμος - Μέρτικας - Παναγιωτόπουλος - Μάλλιαρης - Κοσμόπουλος
( Λούσκος ).


Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *