Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

 Έναρξη δεύτερου γύρου αύριο με την ομάδα μας να επισκέπτεται την Βοστίτσα, για να αντιμετωπίσει την Θύελλα Αιγίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Πόλης στις 15 :00.
 Ο αγώνας αυτός καθ' αυτός χρήζει ιδιαίτερης μνείας σύμφωνα με το συνονθύλευμα του πρωταθλήματος αφού την χρονική περίοδο που διανύουμε ως μέλη της τετράδας και οι δύο μας    
   θέλουμε την νίκη για την βαθμοθηρία της τετράδας.
 Από την άλλη "ιστορικά" η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια έχει δει το σερί νικών που είχε κτίσει να έχει εξανεμιστεί, αυτό όμως είναι ένα στοιχείο που αφορά μόνο εμάς τους οπαδούς.
 Στα αγωνιστικά ο πιο αδαής γνωρίζει ότι η αντίπαλος ως γνήσιο προϊόν ακαδημιών, στηρίζεται στην φυσική κατάσταση, στην ομοιογένεια και στην προσήλωση στην τακτική.
 Εδώ στέκομαι να παραθέσω την άποψη μου, γήπεδο μεγάλο,ομάδα που αρέσκεται να είναι πίσω από την μπάλα, κυνηγώντας ειδικά τις πρώτες μπαλιές για την απόκτηση της κατοχής, μια κατοχή την οποία μεταφράζουν με το να "κερδίζουν" χώρο προς την περιοχή, της οποίας το τετράγωνο δεν το πατούν συχνά με βλέψεις για κατά μέτωπο επιθέσεις, αλλά επιμένουν να επιτίθενται από τα πλάγια.
 Το εύκολο θα ήταν να αναφέρω τα αντίμετρα, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω το δικαίωμα να αμφισβητήσω την δουλειά του Κώστα ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ και την ποιότητα των παικτών μας.
 ΕΜΕΙΣ πρέπει και μπορούμε να ορίσουμε την όλη διαχείριση του αγώνα, η δυναμική που εκπέμπει η άμυνα μας είναι το στήριγμα των παικτών της μεσαίας γραμμής, η οποία θα δώσει το έναυσμα για κάτι θετικό αφού από τα πόδια αυτών θα δοθεί ο ρυθμός αναλόγως των περιστάσεων ( κράτημα μπάλας - αλλαγή γηπέδου - ηρεμία στο παιχνίδι - θέση των γραμμών κ.α), ενώ όσον αφορά την επίθεση η εκρηκτικότητα των παικτών μας σε συνάρτηση με τις διαστάσεις του γηπέδου μας δίνουν το κάτι παραπάνω για πλαγιοκοπήσεις και αντεπιθέσεις, με την υπομονή σε όλες τις εκφάνσεις του αγώνα να είναι συνοδοιπόρος στις προσπάθειες των παικτών μας. 
 Αυτά στην θεωρία αναμένουμε τον Νουνού , τους Λίλες και τα άλλα παιδιά που θα κληθούν να αγωνιστούν να δικαιώσουν εαυτούς και ομάδα.

 Την Κυριακή στις 15:00 τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ στο γήπεδο μας θα φιλοξενήσουν το γειτονικό Άνω Καστρίτσι  σε έναν αγώνα από τη φύση του χαρακτηρισμένο ως ντέρμπι, με την προσδοκία πρωτίστως ο κόσμος της ομάδας να ενισχύσει τις προσπάθειες των νεαρών παικτών και αφετέρου να ευοδωθούν αυτές συνεχίζοντας ένα καλό σερί που έχουν αρχίσει να κτίζουν, αφού και σε αυτή την ομάδα της οικογένειας μας η δουλειά του Κώστα ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗ σιγά σιγά, όπως είναι το πρέπον αποδίδει καρπούς.       
        

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *