Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για αετος πατρων

" Μαύρα μάτια " κάναμε να απολαύσουμε την αρμάδα του Κώστα ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ στο Χωριό μας, αφού εδώ και ένα μήνα λόγω του προγράμματος οι αγώνες μας ήταν εκτός έδρας.
 Να λοιπόν για την ( σωστά διαβάζετε ) αγωνιστική του πρωταθλήματος που αγωνίζεται η ομάδα μας, επανέρχεται με ντέρμπι εναντίον του ΑΕΤΟΥ Πατρών, την ίδια ώρα που η διοργανώτρια αρχή ασχολείται με την 13η αγωνιστική.
 Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι " το καλό μας το χαβά " ούτως ειπείν, προσήλωση στο πλάνο του προπονητή, υπομονή , επιμονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 Είναι ηλίου φαεινότερο ότι με πρωτεύων σκοπό το δέοντα σεβασμό στον οποιοδήποτε αντίπαλο,  η ομάδα μας έχει αποκτήσει μέσα από την διάρκεια της απόδοσης της την απαιτούμενη νοοτροπία που πρέπει να έχει η κάθε ομάδα που στοχεύει στα ψηλά.
 Για αυτό και δεν στέκομαι σε δικαιολογίες λόγο απουσιών και οτιδήποτε άλλο, όχι ότι είναι αμελητέες, αλλά η ίδια η ομάδα μας έχει δώσει το δικαίωμα να μην ασχολούμαστε με αυτά. 
 Θεωρητικά η ομάδα μας με την μπάλα κάτω και στα πόδια της, με χρησιμοποίηση του πλάτους του γηπέδου και "φόρτωση " των πλαγίων είναι ικανή να " καθαρίσει την μπουγάδα " και να πάει ανενόχλητη στο άλλο πρωτάθλημα της ΕΠΣ.  

 Τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ την Κυριακή στις  15 : 00 στο γήπεδο Ροδιάς θα φιλοξενηθεί από την τοπική Φλόγα, δίνοντας άλλον έναν δύσκολο αγώνα, αλλά με την ψυχολογία αυτή τη φορά με το μέρος τους, απόρροια των τελευταίων επιτυχημένων αποτελεσμάτων     

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *