Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

 Όταν ως παίκτης του ΚΕΡΑΥΝΟΥ "μπαίνεις" στο γήπεδο έχοντας ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ τον Νούνου, τότε με τον ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΣΟΥ έχεις κερδίσει τον όποιο αντίπαλο, τα άλλα είναι η λεγόμενη ρουτίνα της δουλειάς....   





Καλημέρα Κεραυνίστας, ορεξάτος αρχίζω να βαρώ τα πλήκτρα, αφού η ομάδα μας, μας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι πέραν της ποιότητας και της δουλειάς που βγαίνει στο γήπεδο, διαθέτει πολλά κιλά .....ίδια και ένα μέταλλο ικανό για μεγάλα πράγματα.
 Καλά θα μου πείτε εγώ είμαι βαρεμένος με τον ΚΕΡΑΥΝΟ γι αυτό τα γράφω αυτά, λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
 Χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ρίου φιλοξενηθήκαμε από το ΠΑΤΡΑΙ, σε ένα αγώνα μια φορά κρίσιμο για μας ??, εις την νιοστή για τον αντίπαλο αφού διεκδικεί την είσοδο στην τετράδα.
 Κάνει "προσκλητήριο" ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ και δεν του βγαίνουν τα "κουκιά" κατά πως θα ήθελε για έναν τέτοιο αγώνα, αφού τραυματίες , απουσίες και ανέτοιμοι εν γένει λόγο τραυματισμών γέρνουν την πλάστιγγα προς τον πονοκέφαλο για τον προπονητή μας.
 Ε' και,  ο Κώστας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι έχει στα χέρια του και πως να διαχειριστεί το υλικό, από την άλλη οι διαθέσιμοι παίκτες μας έχουν την ποιότητα να "υπηρετήσουν" τα σχέδια του προπονητή τους, έτσι με αυτά και με αυτά ξεκινά ο αγώνας.
 Η αλήθεια είναι ότι από τα πρώτα λεπτά ο αντίπαλος γνωρίζοντας την ποιότητα της ομάδας μας φαινόταν σαν να του "έχει φτάσει το σκ... στην κάλτσα" αφού επέλεξε τις προσωπικές μονομαχίες  σώμα με σώμα - φωνή με φωνή, ενώ και ο πάγκος τους περισσότερα ασχολούντο με φωνασκίες παρά με οδηγίες καθαρά τεχνικής φύσεως.
 Αυτό για κάποια στιγμή φάνηκε να μας αποδιοργανώνει με συνέπεια να βρεθούμε πίσω στο σκορ, όμως από την στιγμή που η ομάδα μας βρήκε καθαρό μυαλό και τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο ήταν θέμα χρόνου να γίνει η ανατροπή και να βγούμε νικητές, αφού από την μία υπήρχαμε εμείς που θέλαμε και το επιβάλλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και από την άλλη κάτι πουθενάδες που συνέχισαν να πιστεύουν ότι παίζουν σε τίποτα ριάλιτυ, με τσαμπουκά διεκδίκησαν να μας κλέψουν την νίκη.
 Μια νίκη που στην λήξη του πρώτου γύρου, αυτού του μορφώματος ο Θεός να το κάνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, βρίσκει την  ομάδα μας ως την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ της κατηγορίας στην δεύτερη θέση του Ομίλου και με τα μπούνια εντός του στόχου, ο οποίος θα πρέπει να διεκπεραιωθεί άμεσα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για να πάμε στις Γιορτές ήρεμοι και ωραίοι.
 Σκόρερ για την ομάδα μας οι Ανδρέας ΛΑΖΑΝΑΣ και Θύμιος ΝΑΤΣΗΣ με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, οι οποίοι πρέπει να προσφέρουν τα δέοντα στον Παναγιώτη ΚΑΡΑΧΑΝΙΔΗ ο οποίος κέρδισε και τα δύο πέναλτι.
 Η ενδεκάδα:         
Χάχαλης -  Σπαθής (66ο’ Μπαμπαλιούτας) -  Μπίρης -  Καραχάλιος - Παπαχριστόπουλος (77ο’ Μπουρνάκας) -  Λαζανάς (85ο’ Μπέλλος)- Κούστα -  Καραχανίδης (72ο’ Κακαφώνης) - Τσάτος -  Νάτσης - Ζαφειρόπουλος.

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *