Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

DSC05923 


 Όταν στις τάξεις σου διαθέτεις τον καλύτερο τερματοφύλακα της κατηγορίας τον Θανάση ΧΑΧΑΛΗ, αλλά και μακράν τον καλύτερο αναπληρωματικό, τον Γιάννη ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο γήπεδο μας κέρδισε με την προσωπικότητά του και την απαράμιλλη "σιωπή" του, αφού ως Δάσκαλος Θετικών Επιστημών αρέσκεται να μιλάει με τις πράξεις, πράξεις που βοηθούν την ομάδα μας όπως χθες ειδικά σε δύο φάσεις, ( γιατί ο captain της άμυνας ο Κώστας ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ με τους υπόλοιπους παίκτες της άμυνας μας, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους να φθάσουν στην περιοχή μας ) μας πιστοποίησε το θεώρημα " μια καλή ομάδα ξεκινά από τον τερματοφύλακα της ".
 Φίλες και Φίλοι η ομάδα του Κώστα ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ σε λίγο καιρό με το κατά πως οδεύει προς τον στόχο της θα καταφέρει να με κάνει να σιωπήσω ακόμη και εγώ ( μην βιαστείτε να χαρείτε κάποιοι), αφού με την μέθοδο copypaste θα αναπαραγάγω το ίδιο σημείωμα αλλάζοντας μόνο τον αντίπαλο και όλα τα άλλα θα είναι τα ίδια, τα ίδια και τα ίδια.
 Τι σας έγραφα προχθές ούτε απουσίες, ούτε αντίπαλος δεν μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην πορεία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, μόνο τα καιρικά φαινόμενα και αυτά μέχρι ένα σημείο, έτσι με γκολ του Διονύση ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ στο 18ο' λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 1-0 επί του ΑΕΤΟΥ Πατρών, μια νίκη που μας δίνει ήδη έξι βαθμούς διαφορά από τον αντίπαλο στο πρωτάθλημα που θα λάβουμε μέρος στα μέσα της Άνοιξης.
 Στην διάρκεια του αγώνα είχαμε δύο δοκάρια με τον Γιάννη ΚΑΣΙΩΝΗ και τον Ανδρέα ΛΑΖΑΝΑ και δύο ακόμη περιπτώσεις για κάτι περισσότερο.
 Ο αντίπαλος από την μεριά του είχε τις δικές τους ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με ευνοϊκό αέρα και με την ευγενική προσφορά της διαιτησίας, αφού ειδικά προς το τέλος τα σφυρίγματα της μας είχαν συνεχώς  "εγκλωβισμένους" γύρω από την  περιοχή μας.  
 Πολλοί με ρωτούν για το αν αυτή η ομάδα χρειάζεται κάτι ακόμη για να δυναμώσει, προσωπικά πιστεύω ότι αν κάτι λείπει  από αυτή την ομάδα είναι η απουσία του Νεκτάριου ΜΠΕΡΤΣΙΑ, μια απουσία ουσιαστική σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της.
 Μη μου πεις κανείς για σκοραρίσματα και παπαριές, καλύτερη επίθεση - καλύτερη άμυνα, ναι εχθρός του καλού το καλύτερο αλλά η Χημεία που έχει αυτή η ομάδα δεν συναντάται εύκολα.   

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *