Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018
Αποτέλεσμα εικόνας για αο πατραι
  Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα μας βρει αύριο το απόγευμα στο Ρίο με την ευχή στο τέλος του αγώνα να πούμε για τα καλά καλό μήνα, αφού ο Δεκέμβριος μας επιφυλάσσει αγώνες ντέρμπι  , αγώνες που θα καθορίσουν κατά πολύ την βαθμολογία μας στην είσοδο στην τελική οκτάδα.
 Εν αρχή λοιπόν στις 15 : 00 θα μας φιλοξενήσει το ΠΑΤΡΑΙ το original, μια ομάδα που για μας τους μεγαλύτερους σε ηλικία, μας φέρνει θύμισες από τις " θρυλικές λαμαρίνες ή τσίγκια " ή ακόμη για λίγο νεώτερους γύρω από την κλάση μου από το ξερό Εθνικό Στάδιο για αγώνες της τότε Β' Εθνικής.

 Κλείνουμε το χρονοντούλαπο της ιστορίας και προσγειωνόμαστε στο σήμερα, η νεοσυσταθείσα ομάδα δηλώνει παρών φέτος στην μεγάλη κατηγορία και εμμέσως πλην σαφώς με ορμητήριο το βαρύ όνομα, προσπαθεί να βρει το μπούσουλα αυτό που θα τον βάλει στα μονοπάτια της ιστορίας του.
 Μέχρι σήμερα μετά από δέκα αγώνες βρίσκεται οριακά εκτός τετράδας και από τα αποτελέσματα της δείχνει ότι δεν έχει μέση οδό, είναι ή του ύψους ή του βάθους με ανοδική τάση στους δύο τελευταίους της αγώνες με ομάδες που έχουν τον ίδιο σκοπό με αυτή.
 Τρίτη και φαρμακερή θα είναι η ομάδα μας ?? που με νίκη αποκτά σοβαρό προβάδισμα και ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα από τους αριθμούς δείχνει ότι η καλύτερη επίθεση του ομίλου ( ΠΑΤΡΑΙ ) θα τεθεί αντιμέτωπη με την καλύτερη άμυνα ( ΚΕΡΑΥΝΟΣ ), την ίδια ώρα που η δεύτερη καλύτερη επίθεση ( ΚΕΡΑΥΝΟΣ ) θα αντιμετωπίσει μια από τις χειρότερες άμυνες ( ΠΑΤΡΑΙ).
 Αν σας μπέρδεψα εύκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει ότι η διάθεση της ομάδας μας, από την επίθεση ως την άμυνα και αντίστροφα θα είναι το σημείο εκείνο που θα ορίσει το ποίος θα αναλάβει τα ηνία του αγώνα.
 Το μικρό διαστάσεων γήπεδο βολεύει τον αντίπαλο για να φυλάξει τα νώτα του και να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει για αντεπιθέσεις, άλλωστε εκ των πραγμάτων ο προπονητής τους δεν μπορεί να επιλέξει εναντίον σε μια ομάδα όπως η δική μας να παίξει άκρως επιθετικά αφού γνωρίζει ότι η ποιότητα των παικτών μας είναι σαφώς ανώτερη των παικτών του, ενώ με τον "κλεφτοπόλεμο" και η ισοπαλία δεν τον βγάζει από τα πλάνα του.
 Από πλευράς μας αναμένω να δω τις γραμμές μας σε μια απόδοση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Άρη, κάτι το οποίο αν πραγματοποιηθεί τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα για μας.
Δεν
 Την Κυριακή στις 18 : 00 στο γήπεδο Αγυιάς τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ θα αντιμετωπίσουν την ΑΥΤΟΝΟΜΗ σε ένα αγώνα που εφόσον ολοκληρωθεί λόγο του φωτισμού και μόνο θα είναι ένα θετικό σημείο ενώ ως δεύτερο πιο ουσιαστικό δε, θα είναι η νίκη των νεαρών παικτών μας επί ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, αυτού της γρήγορης παραμονής.      
              

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *