Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για κ.δαβουρλης

Συνέχεια των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο με τον ΚΕΡΑΥΝΟ μας να φιλοξενείται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 15 : 00 από την νεανική ομάδα του Δαβουρλή. 
 "Καμπανάκι" πρώτο: " Τα διαόλια" δεν τα εξορκίζεις με λόγια, ούτως ειπείν από το πρώτο πάτημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα το μυαλό πρέπει να είναι στο στόχο και στόχος είναι ένας ( όχι πρέπει ) η νίκη, είναι θεμιτό κάποιος ποδοσφαιριστής να μην αισθάνεται  "έτοιμος" και καλά με τον εαυτό του, το επισημοποιεί στον προπονητή του και όλα βαίνουν καλώς, αφού σε κάθε αγώνα οι "φτιαγμένοι" πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο.

 "Καμπανάκι" δεύτερο: " Τα διαόλια " είναι πέραν του δέοντος ικανά να σε "ξεφτιλίσουν" άμα σε βρουν μπόσικο, αυτό δεν είναι θεωρία είναι πράξη την οποία βιώσαμε ως ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα στην έδρα μας, το ότι αρέσκονται να κυνηγούν μπάλες είναι στο dna της ποδοσφαιρικής τους φύσης, εσύ δεν πρέπει να τους δώσεις το δικαίωμα να κάνουν το παιχνίδι τους, όχι καταστρέφοντας αυτό αλλά επιβάλλοντας το δικό σου.
 "Καμπανάκι τρίτο": Οι διαστάσεις του γηπέδου ( του κάθε γηπέδου) είναι οδηγός για την αντιμετώπιση του αγώνα ( σε συνδυασμό με τον όποιο αντίπαλο ), το συγκεκριμένο γήπεδο ευνοεί ομάδες που τρέχουν και επιζητούν να κλείνουν χώρους.
 "Σούμα" από τα καμπανάκια: Οδηγός της ομάδας μας, η δήλωση ετοιμότητας πάντων, άνοιγμα των χώρων του γηπέδου με έμφαση η ανάπτυξη - κάλυψη από τα άκρα, όχι κράτημα και περιττό κουβάλημα της μπάλας, πρώτοι στις φάσεις για να έχουμε το πλεονέκτημα να δημιουργούμε παιχνίδι και όχι να "κυνηγάμε".   
 Ευχή δική μου: μακάρι να γράφω εγώ μαλακίες  και η ομάδα να κερδίζει.

 Την Κυριακή στο γήπεδο μας στις 15 : 00 τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ θα φιλοξενήσουν την εκ των πρωτοπόρων ΑΕ Καλάβρυτα, σε ένα "έργο" ίδιο και απαράλλακτο με τα προηγούμενα, σε αυτό που θέλει την ομάδα μας να είναι στην θέση του αουτσάιντερ, πλην όμως η εκτός έδρας ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα ενός εκ των διεκδικητών έχει προσδώσει το απαιτούμενο θάρρος και γιατί όχι και θράσος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας για να κοιτάζουν στα μάτια άπαντες.

 Έκκληση - παράκληση στους Φίλους της ομάδας ο ένας να φέρει άλλον έναν, οι ομάδες μας δεν πρέπει να είναι μόνες τους στους αγώνες, στη τελική μέσα από τις ομάδες το όνομα του Χωριού μας βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα.... 
     

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *