Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018




Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες
 Συνέχεια από την πρωινή ανάρτηση με την αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με την Νίκη Προαστίου, η οποία έληξε 1-1.
 Συνήθως στο τέλος κάθε ανάρτησης αναγράφεται και το συνολικό συμπέρασμα, σήμερα θα το πάω ανάποδα, για να είμαι σε πλήρη συνάρτηση με την απόδοση της ομάδας.
 Λοιπόν αυτή η ομάδα με όλες τις αναποδιές εις βάρος της, στην χειρότερη μέρα της, με παίκτες που στο σύνολο τους δεν απέδωσαν ούτε τα μισά από αυτά που μας έχουν συνηθίσει, με τον προπονητή μας να μην βρίσκεται και αυτός σε θετικό mood ( το τερματίζω σιγά σιγά )
ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ και για να γίνω πλήρως κατανοητός ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ.-

 Εμένα αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι προ του αγώνα είχα επισημάνει την μόνη περίπτωση που θα μπορούσαμε να μην βγούμε νικητές και δυστυχώς ως νέα Κασσάνδρα δικαιώθηκα.
 Από χθες κιόλας είμαι βέβαιος ότι ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ έχει επισημάνει την ειδοποιό διαφορά για τον συγκεκριμένο αγώνα έτσι ώστε να εμπεδώσει στους παίκτες μας το πως πρέπει να αντιμετωπίζουν ψυχικά και σωματικά τον κάθε αγώνα.
 Όταν λέω χειρότερη μέρα για να γίνω κατανοητός και από αυτούς που δεν ήταν στο γήπεδο, εννοώ ότι η ομάδα μας παρασύρθηκε πίσω από το παιχνίδι της αντιπάλου, δηλαδή απέναντι σε μια ομάδα προπονημένη και πιστή στο μοτίβο όλοι πίσω από την μπάλα, η δική μας  αντί να ανοίξει το πλάτος του γηπέδου, επιβάλλοντας το δικό της παιχνίδι, βρέθηκε να "χτυπιέται" σε κλειστούς χώρους με προσωπικές μονομαχίες στις οποίες η αναλογία ήταν ένας παίκτης μας με δύο και τρεις αντιπάλους.
 Όταν αυτό το "σπάσαμε" είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Σταύρο ΤΣΑΤΟ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, να μην έχει "καθαρό μυαλό" στην τελική φάση.
Στο ρόλο του σκόρερ-λυτρωτή ο Ανδρέας ΛΑΖΑΝΑΣ
Η ενδεκάδα:
Χάχαλης - Ασημακόπουλος (76ο' λ.τ. Μπουρνάκας) - Κασιώνης - Φραγκουλάκης ( 80ο' Κωστίκας )-  Μπαμπαλιούτας - Κούστα -  Σπαθής (64ο΄ Παπαχριστόπουλος)-  Τσάτος - Λαζανάς - Νάτσης 
(57ο΄ Καραχανίδης) - Ζαφειρόπουλος.

 Επειδή ο ανάδρομος Ερμής κλπ, κλπ ,κλπ,  ήταν ορατός για την ομάδα μας, είχαμε και τον τραυματισμό του Ντίνου ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος με την προτροπή της Γεωργίας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, για περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς για τον Ντινάκο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, πέραν της απουσίας του για δύο με τρεις βδομάδες από τις δραστηριότητες, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει πιο δυνατός .....   

 Την ίδια ώρα τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ κόντρα στα προγνωστικά απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1 από τον διεκδικητή της ανόδου Αστέρα Τέμενης, μια πύρρεια ισοπαλία, αφού ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγο αποβολή των Γιάννη ΛΟΥΣΚΟΥ και Ανέστη ΖΑΙΜΙ

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *