Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

 

 Όταν μια ομάδα επικρατεί στην έδρα του αντιπάλου με το ευρύ
0 - 4, τότε τα λόγια είναι περιττά. Έλα όμως που η ομάδα φέτος δεν μας αφήνει να μας κυριαρχεί η ρουτίνα και στις περισσότερες φορές μόνο για θετικά στοιχεία.
 Λοιπόν ξετυλίγουμε σιγά σιγά το κουβάρι του χθεσινού αγώνα, στον οποίο από τα πρώτα λεπτά φάνηκαν οι διαθέσεις μας, με τον Σταύρο ΤΣΑΤΟ μετά από καιρό να δείχνει ορεξάτος με αποκορύφωμα η ενέργεια του στο 7ο' λεπτό και η ασίστ στον Γιάννη ΚΑΣΙΩΝΗ ο οποίος άνοιξε το σκορ. 

 Ο Σταύρος στο 22ο' βγαίνοντας στην κόντρα είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον νικά στο πλασέ του, όμως ο Θύμιος ΝΑΤΣΗΣ που ακολουθούσε ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και στο 44ο' ο σκόρερ με μία ενέργεια από τη δεξιά πλευρά της άμυνας του αντιπάλου δείχνοντας δείγματα της τεχνικής του ανάγκασε στο σουτ τον Νασόπουλο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
 Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70ο' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βύρωνα ΚΟΥΣΤΑ ο οποίος και είχε κερδίσει το πέναλτι, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Πετρόπουλος θα μπορούσε να δώσει στο 15ο' ένα πέναλτι υπέρ του Δαβουρλή, όπως επίσης και στο 75ο' υπέρ μας σε ανατροπή του ΚΑΣΙΩΝΗ, για τα οποία ως άρχων του αγώνα αποφάσισε αρνητικά για τις επιθυμίες και των δύο ομάδων.  
 Εν πολλοίς αισθάνομαι δικαιωμένος για την ανάρτηση προ του αγώνα, αφού και τα τέσσερα γκολ ήταν  απόρροια του παιχνιδιού μας σε ανοικτό γήπεδο σε κόντρα από τα πλάγια, ενώ στις περιπτώσεις και ήταν και αυτές σημαντικές  που το "πνεύμα της ΜΑΣΙΑ" κυριαρχούσε των σκέψεων των ποδοσφαιριστών μας οι προσπάθειες μας δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
 Πιο σημαντικό όμως του σκορ είναι το ατυχές γεγονός του τραυματισμού του Ανδρέα ΛΑΖΑΝΑ ( στον οποίο ευχόμαστε γρήγορα κοντά μας ), αφού θα στερηθούμε την ουσιαστική του παρουσία στους επόμενους αγώνες.
 Τα πολύ θετικά της αναμέτρησης φέρουν τα επώνυμα ΣΠΑΘΗΣ - ΚΩΣΤΙΚΑΣ - ΓΕΡΟΥΚΑΛΗΣ - ΚΑΚΑΦΩΝΗΣ - ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ, μιας και πέντε αυτοί φέρελπις πήραν απαιτούμενο χρόνο, από τον μετρ του είδους είναι αλήθεια Κώστα ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ, ο οποίος τόσα χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται τόλμης για να στηριχτεί και να στηρίξει νεαρούς παίκτες, άρα στο χέρι τους είναι να δουλέψουν με υπομονή και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, με το μυαλό τους να είναι ότι, άπειροι γαρ, βρίσκονται στο ρόστερ μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και στον πρωταθλητισμό δεν χωρούν συναισθηματισμοί άρα όλα στην ώρα τους και για ένα συγκεκριμένο λόγο.

Η ενδεκάδα:      
Χάχαλης -  Σπαθής - Μπίρης - Καραχάλιος (84ο’ Κακαφώνης)- Μπαμπαλιούτας -  Κούστα -  Κασιώνης -  Τσάτος (80ο’ Γερούκαλης)- Νάτσης (74ο’ Μπουρνάκας) - Ζαφειρόπουλος - Λαζανάς
(15ο΄λ.τ. Κωστίκας)

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *