Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες 

Ο κ. Φωκάς: κατ εικόνα και ομοίωση του ποδοσφαίρου μας σε τοπικό ή σε Πανελλήνιο επίπεδο.
 Ως άνθρωπος το λιγότερο "αγενής" σε συμπεριφορά με ότι συνεπάγεται αυτό:
" Ρε συ φώναξε μου τον Νικολακόπουλο ..",
πολύ προ της έναρξης του αγώνα.
 Τι ήθελε τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας, ε' τι άλλο, να δικαιώσει την ρήση του Κώστα ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ " οι διαιτητές έχουν για Θεό τους το χρήμα και μόνο", αναλόγως κατηγοριών και αναγκών η Θεοποίηση .
 Κάποια στιγμή η όποια Ένωση ας καταλάβει ότι είναι "συνδικαλιστικό όργανο" των ΟΜΑΔΩΝ και όχι διαιτητών - προπονητών, δεν μπορεί κανείς να προσβάλλει ανθρώπους που στερούν χρόνο και χρήμα πρώτα από τις οικογένειες τους για να "δίνουν λόγο" στους εξ ορισμού τελικά επαγγελματίες του ερασιτεχνικού και να βρει ( κάτι πανεύκολο ) τον τρόπο πληρωμής των αρχόντων.   
 Ρε Ντίνο μήπως γίνεσαι υπερβολικός, αμ' δε ότι γράφω το έχω πει και θα το ξαναπώ, είναι μόνο όσα ΒΛΕΠΩ και ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ. 

 Στα αγωνιστικά το παλικάρι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια και στον Βούλιαγκα του Βουπρασίου θα φθάσει και μη ρωτάτε το γιατί, ο κάθε νοήμων που παρακολουθεί καταλαβαίνει, όσο και να θέλουν κάποιοι να βρίσκονται στα "κάγκελα" τίποτα δεν είναι τυχαίο και τα τελευταία χρόνια η πραγματικότητα δικαιώνει τελικά αυτούς που βρίσκονται σε υψηλά κλιμάκια και ΔΕΝ εμπιστεύονται τους "τοπικούς άρχοντες".
 Πάμε και στα αγωνιστικά του κυρίου Φωκά και του βοηθού του: στην φάση που σκοράρει η αντίπαλος ο παίκτης της που πασάρει παίρνει την μπάλα με το χέρι κάτι το οποίο το καταθέτω ως προσωπική μαρτυρία πέραν των άλλων φιλάθλων που διαμαρτυρήθηκαν ακόμη και της στάσης των ποδοσφαιριστών μας που ουσιαστικά πιστεύοντας ότι θα δοθεί η παράβαση δεν συμμετέχουν ( κακώς ) στην εξέλιξη του αγώνα.
 Φθάνουμε δε και στο γκολ που δεν μετρά για την ομάδα μας, τερματοφύλακας - και μπάλα είναι ΟΛΟΣ - Η ΜΕΣΑ ( σεξιστικό μου ακούστηκε) ο βοηθός φέρει μεγαλύτερη ευθύνη αλλά μάλλον όπως λένε στην Ταϊλάνδη "είχε πάει για βρούβες" την στιγμή εκείνη, όμως η απόσταση του διαιτητή και η φορά του σώματος του τερματοφύλακα είναι ικανές να του δώσουν την δυνατότητα ???? να πάρει την φάση πάνω του, όπως έκανε και σε φάσεις που αφορούσαν πλάγια άουτ και με στόμφο έδειχνε με νοήματα ότι το παίρνει πάνω του.  
 Στην αριθμητική μείον δύο συν μηδέν ΠΑΝΤΑ θα κάνει μείον δύο, το ίδιο και στο ποδόσφαιρο δύο εσφαλμένες αποφάσεις εναντίον της ίδιας ομάδας συνεπάγεται μείον για μια μόνο ομάδα. 
 Εδώ δικαίως γεννάται το ερώτημα: οι διαιτητές είχαν πρόθεση, άμεση απάντηση και πάγια θέση μου: ΟΧΙ - ΟΧΙ είναι όμως ΑΝΙΚΑΝΟΙ στο σύνολο τους γιατί δεν δουλεύουν, το έχω πει και θα το λέω πάντα,η επιτυχία προηγείται της εργασίας μόνο στα λεξικά, άμα το απωθημένο του κάθε νέου που δεν έπαιξε μπάλα είναι η ενασχόληση του με την διαιτησία για ένα χαρτζιλίκι χωρίς να σέβεται πρωτίστως τον εαυτό του γι αυτό που μόνος τους επέλεξε, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφήνει τα πάντα στην τύχη ε' τότε κάτι δεν πάει καλά.
 Αν βρεθεί ένας από όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό και μου πει ότι τα παραπάνω δεν είναι θέμα συζήτησης όσων εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ε' τότε ειλικρινά θα σταματήσω για ένα γύρο να βλέπω αγώνες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ( μιλάμε για όσους με ξέρουν για το στερητικό σύνδρομο).
 Για το αγωνιστικό μέρος θα επανέλθω με νεώτερο σημείωμα, για όλα τα ανωτέρω μοναδικός υπεύθυνος ο φίλαθλος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και μοναδικός διαχειριστής του παρόντος .....            

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *