Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για nikiproastiou
Σχετική εικόναΠρώτο Σάββατο του Νοέμβρη οι ομάδες μας θα αγωνισθούν ο μεν ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο γήπεδο μας στις 15:00 αντιμετωπίζοντας την Νίκη Προαστίου, ενώ τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ στο Δημητρόπουλο θα φιλοξενηθούν από τον Αστέρα Τέμενης. 
 Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ προέρχεται από συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ενώ χθες πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με το ευρύ 5-0 επί της Αναγέννησης Ψαθοπύργου.

 Ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ στους τελευταίους δύο αγώνες είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες, οι οποίοι με την αγωνιστική τους παρουσία σε γενικές γραμμές δήλωσαν παρόντες και αυτό το γεγονός από μόνο του χαροποιεί τον προπονητή μας.
 Στα του αγώνα του Σαββάτου η αντίπαλος θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με γνώμονα τους αγώνες της περασμένης περιόδου, ούτως ειπείν δεν πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα να κάνουν τις παραμικρές σκέψεις για κάτι το θετικό.
 Αυτό ως στοιχείο δεν είναι απόρροια ελιτίστικης συμπεριφοράς από πλευράς μας, αλλά η ωμή πραγματικότητα στην οποία ζούμε ως ομάδα και την οποία την θέλει με την ποιότητα της να έχει αποκτήσει τον τίτλο του φαβορί σε όποιον αγώνα και να συμμετέχει.
 Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην συμπεριφορά όλων μας αφού η αντίπαλος κάτω από "τον μανδύα του εκσυγχρονιστή του ποδοσφαίρου και με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" έχει στις τάξεις της ανθρώπους που ζουν για τα λεπτά διασημότητας του Όργουελ, την ίδια ώρα που με κραυγές έχουν δώσει δείγματα γραφής στα περισσότερα γήπεδα του Νομού, με την ομάδα μας να είναι στο μενού αυτών.  
 Η πλήρης απαξίωση αυτών και η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την επίτευξη της νίκης επί της αντιπάλου είναι ο μοναδικός στόχος μας.

 Τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν αντίπαλο που επιζητεί την άνοδο, στα υπέρ ότι στον αγώνα αυτό θα ντεμπουτάρουν προσθήκες της τελευταίας στιγμής με παίκτες που έχουν εμπειρία, όπως επίσης ότι η έδρα δεν είναι οικεία για τους αντιπάλους και κακά τα ψέματα στις κατηγορίες αυτές όλα παίζουν τον ρόλο τους.       


Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *