Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Σχετική εικόνα

" Συννεφιασμένη Κυριακή " για την οικογένεια της ομάδας μας, με τον ΚΕΡΑΥΝΟ να "πατά μπανανόφλουδα " στην Αγυιά φέρνοντας ισοπαλία 
1-1 με τον ουραγό Πανιώνιο - Αχιλλέα και τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-3 από τα Αργυρά.
 Σεβόμενος τις αρχές μου από την στιγμή που δεν παραβρέθηκα στο γήπεδο δεν είναι δυνατόν να μπω στη διαδικασία σχολιασμού, μπορώ όμως να βασιστώ στο ΥΓ που ανάρτησα προ του αγώνα και δυστυχώς δικαιώθηκα αφού τελικά η ατάκα του Λάμπρου ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ δεν εισακούσθηκε.

 Θεωρητικά την ομάδα μας το αποτέλεσμα αυτό δεν την επηρεάζει, λόγο του ιδιοφυούς πλάνου του φετινού πρωταθλήματος που μας πάσαραν οι κατέχοντες της Βούρβαχη, παρά μόνο ότι "χαλιέται" το κλίμα εν όψη των επόμενων αγώνων που είναι χαρακτηρισμένα ντέρμπι.
 Επί του πρακτέου διαβάζοντας την σύνθεση και τις αλλαγές, ειδικά τρεις στις αρχές του ημιχρόνου, ο καθένας μπορεί να κατανοήσει ότι ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ "πάλεψε" με τον ίδιο του τον εαυτό σε συνάρτηση με τις επιλογές του.
 Τώρα το μυαλό στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με την Φλόγα Ροδιάς στην έδρα της αντιπάλου, σε έναν αγώνα "πονηρό" όπως και να το δεις, για να πάμε με καλή διάθεση στο ντέρμπι με το Πάτραι. 
 Η ενδεκάδα:
Δημήτριου - Μπουρνάκας (46ο' Σπαθής) - Μπίρης (73ο' Λαζανάς)- Καραχάλιος (46ο' Τσατος)- Φραγκουλάκης - Μπαμπαλιούτας - Κούστα- Καραχανίδης - Κακαφώνης (46ο' Παπαχριστόπουλος)- Νάτσης - Ζαφειρόπουλος.

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *