Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

 Αποτέλεσμα εικόνας για πανιωνιος αχιλλέας

  Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 15 : 00 στο γήπεδο Αγυιάς, το οποίο την φετινή χρονιά η ομάδα μας με τις τρεις νίκες που έχει  κάνει σε αυτό άνετα μπορεί να το αναφέρουμε και ως "εξοχικό μας", θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο - Αχιλλέα, στην πρώτη αγωνιστική μετά την εγκατάσταση μας στο πιο ψηλό βάθρο του βαθμολογικού πίνακα.
 Θεωρητικά η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν είναι ικανή να μας φοβίσει, αφού και οι άνθρωποι της αντιπάλου γνωρίζουν ότι άλλα είναι τα ματς για να πάρουν κάτι θετικό.

 Πρακτικά όλα αυτά θα πρέπει να επιβεβαιωθούν ΜΟΝΟ από την απόδοση της δικής μας ομάδας, η οποία μας έχει αποδείξει ότι με το προφίλ της 
" σεμνά και ταπεινά" ανεξαρτήτου αντιπάλου, αντιμετωπίζει άπαντες τους αντιπάλους με την δέουσα σοβαρότητα, σεβόμενοι πρωτίστως τον εαυτό της και κατόπιν τον αντίπαλο, χωρίς να φοβάται κανένα αφού η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι τέτοια που την έχει θωρακίσει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
 Στα ιδιαίτερα του αυριανού αγώνα "η συνάντηση μας" με ένα φίλο από τα παλιά τον προπονητή του αντίπαλου Νότη ΠΑΟΛΙΝΟ, έναν άνθρωπο που αν δούμε την ομάδα μας ως "σπίτι", αυτός ήταν που " έσφαξε τον κόκορα στα θεμέλια".

 Την ίδια ώρα στο γήπεδο μας έχει οριστεί να αγωνιστούν τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ με τα Αργυρά ( εδώ θα πρέπει η Διοίκηση να σκύψει λίγο παραπάνω σε θέματα ορισμού αφού είναι άδικο να μην μπορεί ο φίλος της ομάδας να έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, όταν αυτό είναι εφικτό και στην περίπτωση αυτή ήταν εφικτό αφού το γήπεδο μας το Σάββατο είναι " κενό αγώνων"), σε ένα αγώνα που αναγκαιεί η νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας μας.

ΥΓ: Θα κλείσω το παρόν με μία χαρακτηριστική ατάκα του αξεπέραστου Λάμπρου ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ από ταινία του Ελληνικού κινηματογράφου, προς τους παίκτες μας: " Το νου σας ρεμάλια", για δική μου χρήση αφού από τον αυριανό αγώνα δηλώνω απών, μιας και την ίδια ώρα θα παρακολουθώ τον αγώνα της "τρέλας μου".              

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *