Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο. Με τα πρώτα χιόνια στο Παναχαϊκό ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ τσουπ νάτος στην πρώτη θέση, με την ευχή και η Πασχαλιά να μας εύρη εκεί.
Θα μου πεις μέχρι τότε ...... μαζί σου, επειδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά κρίνοντας με τα μέχρι σήμερα δεδομένα και με υγεία η ευχή θα βγει αληθινή.
 Στα βαθμολογικά - βαθμοθηρικά η ομάδα μας με την νίκη της επί του Άρη Πατρών με τα δεδομένα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ήδη μετρά από μια νίκη επί των ομάδων της τετράδας και μια ισοπαλία.
 Στα του αγώνα ο Παναγιώτης ΚΑΡΑΧΑΝΙΔΗΣ στο 13ο' με ένα πανέμορφο γκολ,τόσο σε δημιουργία από την μπαλιά του Σταύρου ΤΣΑΤΟΥ όσο και με την εκτέλεση του Λίλα Νο1, διαμόρφωσε το τελικό σκορ και είναι αξιοσημείωτο η σοβαρότητα και το μεστό παιχνίδι του Καραχανίδη στην φετινή χρονιά, τα γκολ του οποίου έχουν δώσει πολύτιμους βαθμούς.
 Λίγα λεπτά πριν η ομάδα μας είχε δείξει τις διαθέσεις της με τον Θύμιο ΝΑΤΣΗ να νικιέται από τον πολύπειρο Θέμη ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗ, ο οποίος  στο δεύτερο ημίχρονο σε τρεις ακόμη περιπτώσεις συνετέλεσε στην διαμόρφωση του σκορ με τις επεμβάσεις τους.
 Προσωπικά θα σταθώ στην απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο αντίπαλος είχε τον αέρα στο πλευρό του ( τον γνωστό αέρα του ευλογημένου Χωριού μας ).
 Ειλικρινά τόσο μυαλωμένο και μεστό παιχνίδι από μεριάς μας πρέπει να πάω πολύ πίσω για να θυμηθώ, σε κανένα σημείο των σαράντα πέντε λεπτών " δεν μας πήρε και μας σήκωσε", οι γραμμές μας είχαν μικρές αποστάσεις και με την συνεχή εναλλαγή της μπάλας από πόδια σε πόδια παικτών μας κατορθώσαμε από την μία να μην "φορτώσουμε" την περιοχή μας με αντιπάλους και από την άλλη με υπομονή να "χτίζουμε" τις επιθέσεις μας. 
 Ίσως η αναγκαστική αλλαγή του Αιμίλιου ΚΩΣΤΙΚΑ στο 7ο' λεπτό λόγω τραυματισμού να θωράκισε την ομάδα μας, αφού η είσοδος του Θανάση ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ σε θέση στόπερ με την αμοιβαία μετατόπιση στα χαφ του Ηλία ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑ να είναι το "σημείο μηδέν" της υπεροχής της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι, αφού ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑΣ - ΚΟΥΣΤΑ με την βοήθεια του ΝΑΤΣΗ ήταν η ειδοποιός διαφορά την ώρα που ο κατά πως φαίνεται αναγεννημένος ΤΣΑΤΟ με τον ΚΑΡΑΧΑΝΙΔΗ κάλυπταν ουσιαστικά τις προσπάθειες των μέσων.
 Από την άλλη ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ - ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ - ΣΠΑΘΗΣ & ΚΑΣΙΩΝΗΣ πέραν της ασπίδας μπροστά από τον ΧΑΧΑΛΗ "φόρτωναν" τους αναγκαίους χώρους για την καλή ανάπτυξη μας.
 Η αύρα που βγάζει η ομάδα του Κώστα ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ και των συνεργατών του Κυριάκου ΘΟΥΑ και Ηλία ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, είναι διάχυτη σε όλες τις εκφάνσεις της ομάδας, όλοι λειτουργούν αποδεχόμενοι τους ρόλους τους, ακόμη και οι τραυματίες ( βλ.  ΛΑΖΑΝΑΣ ) συμμετέχουν από την κερκίδα στις προσπάθειες της ομάδας και αυτό είναι το συστατικό για να είμαστε αισιόδοξοι για την περαιτέρω πορεία.....
       
Η Ενδεκάδα:
Χάχαλης -  Σπαθής -  Κασιώνης-  Καραχάλιος - Μπαμπαλιούτας - Κωστίκας (7ο΄ λ.τ. Φραγκουλάκης)-  Κούστα-  Καραχανίδης 
(90ο΄ Κακαφώνης)-  Τσάτος-  Νάτσης (67ο΄ Παπαχριστόπουλος), Ζαφειρόπουλος.                                                                                     

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *