Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018
Αποτέλεσμα εικόνας για αρη πατρων
 Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 15 : 00 στην έδρα μας ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ υποδέχεται τον Αρη Πατρών, με τον αγώνα να είναι το "ντέρμπι" της αγωνιστικής του Ομίλου μας, αφού βαθμολογικά ο φιλοξενούμενος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το συν δύο και με την ομάδα μας μόνο με νίκη θα τεθεί επικεφαλής της βαθμολογίας.
 Ο αντίπαλος από τα βαριά ονόματα του ποδοσφαίρου του Νομού μας τα τελευταία χρόνια δείχνει να κάνει στροφή από αυτό που την αντιπροσώπευε από καταβολής της, πλην όμως ισχύει ότι έχει βαριά φανέλα, σε συνάρτηση δε με τις σωστές κινήσεις προσπαθεί να επιβάλλει την παρουσία του στα δρώμενα, με αποκορύφωμα την φετινή περίοδο στην οποία εξαργυρώνει στο ακέραιο τον συνδυασμό εμπειρίας ( μπαλαδόφατσες γαρ ) και νεανικού πνεύματος.

 Η ομάδα μας θεωρητικά για ακόμη έναν αγώνα έχει το προβάδισμα στο ρόλο του φαβορί και καλείται με σοβαρότητα και υπομονή να διαχειριστεί τον ρόλο αυτό.
 Ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ από την μεριά του θα πρέπει να επωμιστεί τον ρόλο του χουντίνι κάνοντας "μαγικά" στην κατάρτιση της ενδεκάδας για να βγάλει "άσσο από το μανίκι του", δεδομένου ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών των παικτών που απουσιάζουν λόγο τραυματισμών.
 Εν κατακλείδι θα πρέπει να εμφυσήσει στους παίκτες μας από το πρώτο λεπτό τους τρεις απλούς κανόνες: 1. η άμυνα θέλει διάθεση, 2. το κέντρο θέλει καθαρό μυαλό και 3. η επίθεση σπιρτάδα και με την ανάλογη διαχείριση την ώρα του αγώνα όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

  Την Κυριακή στις 12 : 15 στο γήπεδο Ρίου τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ θα φιλοξενηθούν από την γειτονική Φλόγα Κάτω Καστριτσίου σε ένα αγώνα "επανάληψη των προηγούμενων" με τους μικρούς μας παίκτες να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την δεδομένη φυσική τους κατάσταση και τις διαστάσεις του γηπέδου έναντι της δεδομένης εμπειρίας και δυναμικής των αντιπάλων.     

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *