Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για goal 

Μια από τα ίδια το Σάββατο για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 επί της Αναγέννησης Ψαθοπύργου ??
 Τα ερωτηματικά δεν μπήκαν τυχαία, γιατί όσοι είμαστε στο γήπεδο είδαμε το σκορ στο 2-0 αντί στο 7,8 ή και 9 χωρίς υπερβολή, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας πρέπει να έχει κάνει το παιχνίδι της ζωής τους με τις αποκρούσεις του, οπότε για να "φύγουν τα ερωτηματικά"  
Γκανασούλας - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 0 -2.

 Επί της ουσίας λόγω των χαμένων ευκαιριών από μεριάς μας, επειδή το σύνολο τους ήταν πλασαρίσματα, αποδεικνύετε περίτρανα ότι η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο ολοκληρωτικό, άνοιξε το γήπεδο και με κάθετες μπαλιές βρισκόταν στην πηγή με ευκολία, με μοναδικό αρνητικό σημείο ότι χαραμίστηκαν οι περισσότερες με φυσική συνέπεια μέχρι την επίτευξη του πρώτου γκολ να υπάρχει εκνευρισμός, γιατί από κάποια στιγμή και μετά το ποδόσφαιρο κατοχής γίνεται κουραστικό στα μάτια του θεατή και αγχωτικό αν δεν βλέπει την μπάλα στο πλεχτό. 
 Από την άλλη η άμυνα μας για ακόμη ένα παιχνίδι στάθηκε στο ύψος της και εδώ φαίνεται η καλή δουλειά που απορρέει από την λειτουργία του συνόλου της αμυντικής διάταξης της ομάδας.
 Σκόρερ της ομάδας μας ο Βύρωνας ΚΟΥΣΤΑ στο 57ο' με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Ανδρέας ΛΑΖΑΝΑΣ στο 86ο', ο οποίος είχε και ένα δοκάρι.

 Η ενδεκάδα: 
 Δημητρίου - Ασημακόπουλος - Κασιώνης -  Φραγκουλάκης  Μπαμπαλιούτας - Παπαχριστόπουλος (70ο' Τσάτος) - Κούστα-  Καραχανίδης (78ο' Σπαθής) - Νάτσης (85ο' Μπίρης)-Ζαφειρόπουλος-
 Λαζανάς (90ο' Γαλανόπουλος)

 Την Τετάρτη 31η Οκτωβρίου στις 14 : 30 στο γήπεδο μας η ομάδα μας θα "ανταποδώσει" την φιλοξενία στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου στα πλαίσια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαίας.

 Την Κυριακή τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ στην έδρα μας ηττήθηκαν με σκορ 0-2 από την Δόξα Ελαιώνα, δικαιώνοντας δυστυχώς τα γραφόμενα προ του αγώνα,  
    
  

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *