Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για γκολ

 Άνετη και δίκαιη επικράτηση στην αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, όπως είχαμε προβλέψει προ του αγώνα, με σκορ 3-1 επί του Ζαβλανίου - Αίαντα.
 Αυτό όμως που δείχνει να ικανοποιεί, είναι ότι ο Κώστας ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ, αφού οι απουσίες δεν επηρέασαν την ομάδα στο να δείξει την δυναμική της.

 "Ερχόμενος" όμως στην θέση του Κώστα( μην φοβάσαι) θα ήθελε ειδικά τώρα στην αρχή του πρωταθλήματος να ρολάρει το σχήμα που έχει κατά νου για "βασικό", από την άλλη όμως το ότι μπορεί να βασίζεται σε περισσότερους παίκτες είναι μια ευχάριστη "σπαζοκεφαλιά".
 Στα συν το σκοράρισμα από μεριάς του Ανδρέα ΛΑΖΑΝΑ, προκειμένου να "ξεμπουκώσει", το θράσος του Σπήλιου ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ( ο μικρός το νου του στην δουλειά και με υπομονή όλα θα γίνουν), η διάρκεια της απόδοσης του Παναγιώτη ΚΑΡΑΧΑΝΙΔΗ.
 Από την άλλη το "φθηνό" γκολ "πόνεσε" τόσο τον Θανάση ΧΑΧΑΛΗ, όσο και το χτίσιμο σερί που είχαμε από την αρχή της σεζόν, ενώ αγωνιστικά ο Σταύρος ΤΣΑΤΟ θέλει ακόμη δουλειά για να φθάσει στο επιθυμητό.
 Σκόρερ της ομάδας μας ο Θανάσης ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ στο 59ο' με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κούστα, ο Βύρωνας ΚΟΥΣΤΑ στο 68ο' ( παρθενικό γκολ και για τον Βύρωνα) με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Ανδρέας ΛΑΖΑΝΑΣ στο 81ο' με πλασέ.

 Η ενδεκάδα:
 Χάχαλης, Ασημακόπουλος (87’ Μπουρνάκας), Μπίρης, Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Παπαχριστόπουλος (86’ Σύψας), Κούστα, Λαζανάς, Τσάτος (81’ Σπαθής), Καραχανίδης, Ζαφειρόπουλος (75’ Νικολόπουλος)

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *