Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

 Αποτέλεσμα εικόνας για μπερτσιας νεκτάριος

       Νεκτάριος Μπερτσιάς
 Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου θέλει τους μεσαίους όσο περνούν τα χρόνια να αγωνίζονται στην άμυνα. 
Ο Νεκτάριος μας για το πλάνο της ομάδας "πήρε" τον αντίθετο δρόμο και με τα γκολ του αλλά και τις ασίστ του βοηθά στα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη των στόχων της, λειτουργώντας ως παράδειγμα για τους νεαρούς συμπαίκτες του.

   Φίλες και Φίλοι θα μπορούσα να πω και "σαν τα χιόνια", αφού τόση μεγάλη απουσία σε αγωνιστική περίοδο έχω να θυμηθώ για το εαυτό μου από την εποχή που υπηρετούσα την μαμά πατρίδα στο μέσα της δεκαετίας του 1980, ας όψεται η οσφυαλγία ( γεράματα γαρ).
 Φυσικά μέσα από αυτή την συγκυρία είχα την δυνατότητα εκ του μακρόθεν, μόνο μέσω διαδικτύου να ενημερώνομαι για τα δρώμενα της ομάδας και ειλικρινά χωρίς την ιδία οπτική εικόνα, για το μόνο που χαίρομαι ( πέραν των επιτυχιών της ομάδας ) είναι ότι η κατατεθειμένη μου άποψη περί της αξίας της ομάδας μέσα από την δουλειά του Γιάννη ΖΕΡΔΕΒΑ η οποία δείχνει να αγγίζει το τέλειο.
 Η ομάδα μας έχει φθάσει στο σημείο, χάρις και κυρίως στην δουλειά του προπονητή να μην στέκεται σε απουσίες, σε ονόματα, σε αντιπάλους, με τους ποδοσφαιριστές μας να αναγνωρίζουν ότι άπαντες είναι στα πλάνα του προπονητή, όπως επίσης ότι ο μέσος όρος ηλικίας όλο και μειώνεται.
 Στα του αυριανού αγώνα η προ ιστορία στα χρόνια της επανόδου μας στην μεγάλη κατηγορία είναι υπέρ μας, η ΘΥΕΛΛΑ Πατρών όμως μέσα από την σοβαρή δουλειά της δεν θα είναι το ευκολάκι των προηγούμενων ετών, πόσο μάλλον που δίκαια βρίσκεται εντός τετράδας με τους ίδιους στόχους με μας.

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *