Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

 Σχετική εικόνα


Φίλες και Φίλοι, Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους. Είθε ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ μας να δει να εκπληρώνονται οι στόχοι του. Φυσικά για να γίνω πραγματιστής ο μοναδικός εφικτός στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα. Εφικτός μεν δυσκολοκατάβλητος δε, αφού η πρώτη στο νέο έτος, μας επιφυλάσσει την έξοδο στα Δυτικά εναντίον του πρωτοπόρου ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΥ, ενώ στην πρώτη στο γήπεδο μας θα φιλοξενήσουμε τον φιλόδοξο ΑΕΤΟ Πατρών.

 Όπως και να το δει κανείς μόνο με υπέρβαση των προσπαθειών μας θα εδραιώσει τις προσδοκίες μας για την τετράδα. Μεγάλο ρόλο στην δεδομένη στιγμή θα παίξει η ετοιμότητα όλων των ομάδων, αφού έχει γίνει πλέον κανόνας η κάθε διακοπή να επηρεάζει άλλον λιγότερο, άλλον περισσότερο.
 Δυστυχώς η "άλωση της έδρας μας" από ομάδες θεωρητικά κατώτερου επιπέδου της ομάδας μας, μας έχουν "φθάσει" στο σημείο ο κάθε αγώνας να αγγίζει τα όρια του αναγκαίου για νίκη.Προσωπικά έχοντας εμπιστοσύνη τόσο στις ικανότητες του Γιάννη ΖΕΡΔΕΒΑ, όσο και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, θέλω να πιστεύω ότι οι επόμενες δύο αγωνιστικές θα εδραιώσουν την ομάδα για την κούρσα της τετράδας, αρκεί ο καθένας να βάλει το εγώ του κάτω από το καλό της ομάδας, αφού εκφράζοντας πάλι την προσωπική μου άποψη από αυτά που μπορώ να καταθέσω όσα δια ζώσης έχουν πέσει στο οπτικό μου πεδίο, το πρόβλημα είναι καθαρά αντιμετώπισης το πως αντιλαμβάνονται οι παίκτες μας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δυστυχώς όχι με βάση την αγωνιστική τους αξία, αλλά την προσωπική τους αντίληψη και προβολή.
 Τέλος θα κλείσω με μια επισήμανση που αφορά το όλον του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, το οποίο είναι "φάρος" για την λειτουργία του. Ήθελα να ήξερα ποιο φαεινό μυαλό δίνει μεταγραφή σε ένα παιδί δέκα επτά ετών σε μια ομάδα που εμμέσως πλην σαφώς του χρόνου θα την βρούμε ως αντίπαλο, την ίδια ώρα που αυτός ο παίκτης δεν έχει περάσει την πόρτα του μεγάλου ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
 Αυτά στην δική μου αντίληψη είναι αδιανόητα, αφού τέτοιου είδους κινήσεις ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ την λειτουργία του εγχειρήματος που ξεκίνησε με πολλά όνειρα την προηγούμενη χρονιά και θα είναι καλό οι κρατούντες να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους έναντι κυρίως των ρομαντικών που πιστέψαμε σε αυτό το εγχείρημα. Ήδη από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ευδιάκριτα, αλλά αυτό το τελευταίο ξεπερνά τα εσκαμμένα.        

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *