Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Φωτογραφία του Μακις Αβραμοπουλος.

               Δημήτρης ΚΑΨΑΛΗΣ: 
 "Προ ιόν του εργοταξίου των τμημάτων υποδομής", από τα ΚΕΡΑΥΝΑΚΙΑ πήρε προαγωγή στον ΚΕΡΑΥΝΟ, ο Γιάννης ΖΕΡΔΕΒΑΣ δουλεύει με τον μικρό, του δίνει σιγά σιγά τον χρόνο και τον χώρο,χωρίς να τον "φορτώνει". Στην χθεσινή του εμφάνιση σκόραρε για πρώτη φορά στο μεγάλο πρωτάθλημα, ένα γκολ ποίημα, αντάξιο της τεχνικής που κουβαλά ο μικρός. Προσωπικά δεν σας κρύβω ότι δεν μπορεί να είμαι αντικειμενικός μαζί του, γιατί ο Δημήτρης είναι ένα από τα παιδιά που τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα και ναι σε αυτό το "πουλάρι" έχω διακρίνει ένα παίκτη "παλαιάς κοπής", από αυτούς που αξίζει να πας στα γήπεδα να δεις, ασχέτως ποια ομάδα υποστηρίζεις. Στο χέρι του είναι να δουλέψει για το κάτι παραπάνω, η συναναστροφή στις προπονήσεις με παίκτες της αξίας ενός Ζαφειρόπουλου, ενός Μπερτσιά και των άλλων έμπειρων μόνο καλό του κάνει. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι "δεν είναι ποδοσφαιρικό κωλόπαιδο" 
 Φίλες και Φίλοι η ομάδα μας στον χθεσινό αγώνα επικράτησε με το ευρύ 5-0 επί της Θύελλας Αιγίου, με κύριο χαρακτηριστικό ότι τα γκολ της ομάδας μας ήταν προ ιόν ομαδικής δουλειάς και το ένα καλύτερο από το άλλο όσον αφορά την εκτέλεση.
 Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τα εύσημα θα πρέπει να αποδοθούν στην νεανική αντίπαλο, η οποία σε κανένα σημείο του αγώνα δεν "σκέφθηκε" την σκοπιμότητα αλλά μέχρι το τελευταίο λεπτό αγωνίστηκε με το μυαλό ότι το σκορ είναι ισόπαλο και ειλικρινά σε μία δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει αλλά ο Θανάσης ΧΑΧΑΛΗΣ δήλωσε παρών.
 Σκόρερ για την ομάδα μας ο Αλέξανδρος ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ( δις), ο Νεκτάριος ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ, ο Δημήτρης ΚΑΨΑΛΗΣ και ο Ηλίας ΔΕΡΒΙΣΗΣ.
 Σε αυτό το σημείο θα σταθώ για ακόμη μια φορά στην διαχείριση της ομάδας από μεριάς του Γιάννη ΖΕΡΔΕΒΑ, ο οποίος άνετα δικεκδικεί τον τίτλο "η χαρά του παράγοντα", βασιζόμενος μόνο στην δουλειά του.    Πέντε αγώνες και ούτε σε έναν δεν έχει καταφέρει να ΄χει την ίδια ενδεκάδα ( αν δε μιλήσουμε για την άμυνα ε΄τότε ...), αυτό όμως δεν είναι κάτι που τον επηρεάζει, τουναντίον και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν οι παίκτες μας, εμπιστεύεται και δουλεύει όλο το διαθέσιμο υλικό, χωρίς να κρύβεται πίσω από απουσίες και ονόματα, σίγουρα κάποιοι παίκτες θα ήθελαν να παίζουν περισσότερο αλλά σε ένα μαραθώνιο ο καθένας θα λάβει τον χρόνο του και ο καθένας θα πρέπει να δουλεύει έτσι ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι έτοιμος για να προσφέρει όταν του το ζητήσει ο προπονητής.                 

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *