Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Οι ομάδες με στόχο την είσοδο στην οκτάδα διεκδικητών του πρωταθλήματος ως ταβάνι έχουν τους δέκα οκτώ ( 18 )  βαθμούς, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που μπορεί να πιάσει το ταβάνι είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, με το βλέμμα ουσιαστικά στραμμένο στην 20η και 22η αγωνιστική.
 Ένα ακόμη επίτευγμα που διεκδικεί η ομάδα μας είναι το να τερματίσει αήττητη το πρωτάθλημα, στις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές.
 Μέχρι να φθάσουμε στο τέλος ας δούμε την χθεσινή αναμέτρηση στο Προάστιο όπου αναδειχθήκαμε ισόπαλη με την τοπική ομάδα. 

 Αγωνιστικά η ομάδα μας χωρίς να θέλξει με την απόδοση της θα μπορούσε να φύγει με την νίκη αφού δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την επίτευξη έστω ενός γκολ, ενώ σε καμία περίπτωση δεν κινδυνέψαμε άμεσα.
 Εδώ να σταθώ λίγο στους κονδυλοφόρους των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, ειδικά του συντάκτη ??? του site patragoal για την περιγραφή φάσεων και συγκεκριμένα :  
 " .... 93’ Απίστευτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν την νίκη, αφού ο Σμπόρας βρέθηκε απέναντι από τον Χάχαλη αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ."
 Επειδή τον αγώνα  μαγνητοσκοπούσε ο συμμαθητής μου Παναγιώτης Μετζελόπουλος ας κάτσουν να δουν την συγκεκριμένη φάση και μετά ας γράψουν τι είδαν και πως, γιατί άλλο περιγραφή και άλλο ανταπόκριση, άλλο Καραχανίδης και άλλο Λαζανάς, είπαμε φοράω γυαλιά αλλά τα φοράω για να βλέπω καλύτερα όχι για να ακούω ότι μου μεταφέρουν.
 Ουσιαστικά αυτό που είδα εγώ από την ομάδα μας είναι ότι στηρίχτηκε στο πλάνο καλή κυκλοφορία με καλές τοποθετήσεις αλλά παρασυρόμενοι από την αμυντική διάταξη των αντιπάλων κατέφευγε σε παιχνίδι box to box, με συνέπεια λίγο προ την τελική να "πέφτουμε πάνω στην κίνηση" και να απεμπολούμε το δικαίωμα μας για αυτό το κάτι παραπάνω.
 Επίσης και αυτό βγαίνει στα τελευταία παιχνίδια καταγράφεται μια νωθρότητα από μεριάς μας για την διεκδίκηση της πρώτης μπάλας κυρίως με δυναμικό τρόπο, κάτι το οποίο δίνει στον όποιο αντίπαλο την αίσθηση να κυριαρχεί στον χώρο του κέντρου μέσα από τις διεκδικήσεις αυτές.
 Κατά τα άλλα, σε ένα άλλο πρωτάθλημα και όχι αυτή τη παρωδία που βιώνουμε φέτος, ο θεατής του χθεσινού αγώνα,  θα ικανοποιήθηκε από τον αγώνα αυτόν καθ αυτόν, αφού και οι δύο ομάδες έδωσαν δείγματα, ο καθένας με το πλάνο του καλού ποδοσφαίρου, ε' τώρα αν κάποιοι περαστικοί - παροδικοί  "φίλαθλοι" της αντιπάλου το βίωσαν κατ άτι λίγο πιο "ζωντανό" τους κατανοώ, πιστεύοντας ότι με ειρωνείες - προκλήσεις  θα απαξιώσουν την πορεία μας ?? λοιπόν λεβέντες, " φίλαθλοι με ημερομηνία λήξης μόλις φύγει το παιδί σας από την ομάδα που αγωνίζεται " την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στο μνημονικό σας μπορείτε να φυλάξτε ότι η ομάδα που υποστηρίζατε ?? την αναφερόμενη αγωνιστική περίοδο έμεινε αήττητη απέναντι στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ.....  
       




Η ενδεκάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ:
Χάχαλης - Κωστίκας (59ο’ Ζαφειρόπουλος)- Κασιώνης- Καραχάλιος- Μπαμπαλιούτας - Παπαχριστόπουλος-  Κούστα - Λαζανάς - Τσάτος - Νάτσης - Καραχανίδης.

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *