Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Σχετική εικόνα

 Μοναδική πρωτιά για το Χωριό μας "κατέκτησε" η Σταυρούλα Πασσά, αφού την Κυριακή στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία νεανίδων στο πόλο γυναικών με την ομάδα της ΝΕΠ.
 Απόρροια αυτού είναι ότι η Σταυρούλα βρίσκεται και ένα βήμα προ των πυλών της Εθνικής Ομάδας, κάτι το οποίο της το ευχόμαστε, όπως επίσης και κάθε επιτυχία σε ότι κάνει.
 Τώρα αν κάποιος που δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις αναρωτηθεί προς τι αυτή ανάρτηση, πέραν του ότι χαίρομαι για κάθε επιτυχία και θέλω να την προβάλω για παιδιά του Χωριού μας και του Σωματείου μας, η Σταυρούλα το ΠΡΩΤΟ της αθλητικό δελτίο και οι πρώτες της αθλητικές παραστάσεις έχουν πραγματοποιηθεί με τα χρώματα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ως τερματοφύλακας με επιδόσεις αξιοθαύμαστες παρακαλώ, αλλά η πισίνα τελικά ( και δικαίως ) την κέρδισε τόσο αυτή όσο και τον αδερφό της Θαρραλέο ο οποίος και αυτός με την σειρά του αγωνίζεται στο μεγάλο πρωτάθλημα με το σκουφάκι του ΝΟΠ.
 Παρεμπιπτόντως  δράττομαι της ευκαιρίας να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά μας που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες κάθε επιτυχία.... 

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *