Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα."
 Φίλες και Φίλοι ,στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια φορά στην ΕΠΣ του Νομού μας, με την ειδοποιό διαφορά ότι σε αυτή τη χρονική στιγμή, οι εκλεγμένοι από εμάς, οι οποίοι θα έπρεπε να στρώνουν τον κ@@λο τους για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ποδοσφαίρου, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να δείξουν ποιος είναι πιο Τιγρικός ή πιο Μαρινακικός, ενώ ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. 
 Δηλαδή ρε λεβέντες την επ' αύριο των εκλογών της Ε.Π.Ο., αν "νικητής" είναι ο Τίγρης ή ο Μαρινάκης, με την ψήφο και των εκπροσώπων του Νομού μας θα λυθούν τα προβλήματα με το γήπεδα στο Νομό μας.
 Λεβέντες όλων των στρατοπέδων με το ΑΝ δεν γράφεται ιστορία, την επ' αύριο των γαμημέν@@ν εκλογών της ΕΠΟ, τίποτα δεν θα αλλάξει στον Νομό μας, γιατί ΚΑΝΕΙΣ από εσάς που αυτοπροσδιορίζεσθαι ως ΣΩΤΗΡΕΣ, δεν φαίνεται να "έχει άδολα κίνητρα", αυτό αποδεικνύεται πρωτίστως από τις ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ που δημιουργείται κατά καιρούς με μοναδικό γνώμονα ΟΛΩΝ ΣΑΣ, οι καρέκλες της ΒΟΥΡΒΑΧΗ, για την άμεση διεκπεραίωση άλωσης ή διατήρησης των κεκτημένων στην ΕΠΟ.  
 Εξάλλου η συνταγή γνωστή: Θες την ΕΠΣ Αχαΐας: "πάρε το Θανάση μαζί σου και θα βγεις νικητής, άσχετο αν προς  το τέλος της θητείας σου θα γίνει αρχηγόπουλο αυτός που ο Θανάσης επιθυμεί".
 Στην καραμπόλα ΟΛΟΙ είστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ: στις προπροηγούμενες εκλογές ο Άγγελος με τον Δημήτρη ήταν "εναντίον" του Θανάση, στις προηγούμενες ο Δημήτρης με τον Θανάση "εναντίον" του Άγγελου και κατά πως φαίνεται στις επόμενες ο Άγγελος με τον Θανάση "εναντίον" του Δημήτρη.
 Στη μέση όλων αυτών η σιωπηλή πλειοψηφία όσων ερμηνεύουν στο ακέραιο την έννοια ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ( εραστής της τέχνης), οι οποίοι πλέον με βεβαιότητα έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο, αφού απαθείς σας αφήνουμε να "αλωνίζετε" και να "διαφεντεύετε" την τρέλα μας.
 Αλήθεια ρε λεβεντόπαιδα πλην εξαιρέσεων, μπορείτε να μας δείξετε το βιογραφικό σας, για να δούμε ποια ομάδα "χτίσατε" από το μηδέν, ποια τμήματα υποδομής δημιουργήσατε για να υπάρχει συνέχεια στις ομάδες σας, αν και μερικοί είστε χωρίς ομάδα χρόνια τώρα ή καλύπτεστε πίσω από άλλες ομάδες με τις οποίες δεν σας συνδέει καμία συναισθηματική σχέση, αλλά κατά τα άλλα ενδιαφέρεστε για το καλό των ΑΛΛΩΝ ομάδων, δηλαδή αυτών που μερικοί μ@@@λάκες ξοδεύουν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα στα γήπεδα, έχοντας διαγράψει από την ζωή τους τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να είναι ΚΟΝΤΑ στην κ@@βλα τους.
 Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αφού ο Νομός μας είναι ένα μεγάλο Χωριό και όλοι γνωριζόμαστε απ έξω και ανακατωτά, η λύση κρύβεται στην Άμεση Δημοκρατία ( ένα ψηφοδέλτιο και Γενικές Συνελεύσεις για κάθε μείζον θέμα, μην μου πει κανείς για καταστατικά και άλλες είδους τέτοιου παπαρ@τσες).
 ΥΓ1: Φίλε Δημήτρη, είδες πως έχει ο καιρός γυρίσματα ????
 ΥΓ2: Φίλε Άγγελε, αυτός που ασκεί Διοίκηση δεν υπόσχεται, ΕΓΓΥΑΤΑΙ....

 Για την πιστή αντιγραφή των ανωτέρω: Ντίνος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ / θιασώτης νυν και αεί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.....         

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *