Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014


 Δίκαιη επικράτηση της ομάδας μας είχαμε χθες το απόγευμα στα Ζαρουχλέικα, επί του Ατρόμητου με σκορ 2-1, δικαιώνοντας για άλλη μια φορά την θέση του blog, αφού το "φροντιστήριο" της Τετάρτης απέδωσε τα αναμενόμενα.
Έτσι φθάσαμε στο 14 επί 14 και η χρονιά των ρεκόρ συνεχίζεται με απόλυτη συνέπεια στην διαδρομή προς τον τίτλο.


 Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας ενισχυμένη με τους Νάτση - Ζαφειρόπουλο, έδειξε ότι θέλει να επιβάλει την δυναμική του κάτι το οποίο όσο περνούσε η ώρα γινόταν πιο ευκρινές.
 Από την άλλη η ομάδα του Ατρόμητου, στηριζόμενη στην δύναμη της έδρας αλλά και στο αποτέλεσμα της Τετάρτης, φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε κατά νου να "κλέψει" το παιχνίδι, παίζοντας με κλειστή άμυνα, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την "κόντρα" και τα στημένα.
 Αυτό το κατάφερε ως ένα βαθμό αφού από ένα κόρνερ στο 35' άνοιξε το σκορ με τον Βαγγελάτο.
 Η ομάδα μας ευτύχησε στο 44' με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής του Χρήστου Νάτση να "πάει με την ισοπαλία" στα αποδυτήρια.
 Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Σωτήρη Μικελάτου η ομάδα μας απέκτησε την απαιτούμενη "δύναμη" στην μεσαία γραμμή και ουσιαστικά "έκλεισε στα καρέ της τον αντίπαλο.
 Στο 72' μετά από αντεπίθεση ο Χρήστος Νάτσης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ηλίας Παπαζαφείρης διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
 Φίλες και Φίλοι επειδή όπου αγωνίζεται η ομάδα μας οι αντίπαλοι "μιλάνε" πολύ για την διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι ο Ατρόμητος έμεινε μέσα σε αυτό από τις αποφάσεις του διαιτητή Καλύβα και του βοηθού του Μπαλτά, στο πρώτο ημίχρονο και προτού ανοίξει το σκορ..
 Συγκεκριμένα ο Μπαλτάς ( παίζει και superleauge τρομάρα του ) "κόβει" ως οφσάιντ δύο αντεπιθέσεις μας, μία με τον Αγγελόπουλο και μία με τον Νάτση (ειδικά αυτή ) που λογικά ούτε ο πρόεδρος Ατρομήτου δεν θα έδινε αν ήταν στην θέση του βοηθού.
 Στο 30' ο Νάτσης καταφέρνει να "κερδίσει" με κεφαλιά την διεκδίκηση από τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου με τον τελευταίο να "γκρεμίζει" εντός περιοχής τον παίκτη μας, ο μόνος που δεν είδε παράβαση ήταν ο Καλύβας.
 Όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο, ότι ο Αναγνώστου ολοκλήρωσε τον αγώνα το χρωστά στην "καλή καρδιά" του άρχοντα του αγώνα. 
 Επειδή όμως μεγάλη ομάδα είναι αυτή που δεν χαμπαριάζει από αντιπάλους και διαιτησίες, ναι ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ είναι μεγάλη ομάδα και το αφεντικό της κατηγορίας,
Η σύνθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ:
Χάχαλης - Παναγόπουλος ( 51' Μικελάτος ) - Ζαφειρόπουλος - Καραχάλιος - Μπουρνάκας ( 75' λ.τ. Μπενέτος ) - Αγγελόπουλος - Μηλάτος - Νάτσης -
Παπαζαφείρης - Μπινιέρης - Παρίσης ( 90'+ Τζίφας )
Οι υπόλοιποι της 18οκτάδας:
Μπίρης - Ρουτζαμάνης ( 90+ κ.) - Χάιδας - Αβραμόπουλος                
  

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *