Κυριακή 2 Απριλίου 2017
Φωτογραφία του Δημήτρης Σαρρής.
"Ευχάριστα" προβλήματα
 ( τα οποία είναι όμως προβλήματα) εξακολουθεί να βάζει στον ίδιο του τον εαυτό ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ μας, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ
( μοναδική ομάδα εν δυνάμει νταμπλούχος ) από τη μια και για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος από την άλλη, έχουν ως κοινό παρανομαστή κυρίως την καταπόνηση των παικτών, μιας και αγωνιστικές υποχρεώσεις Τετάρτη Σάββατο και τούμπαλιν, ειδικά σε ερασιτέχνες και προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι πέραν του δέοντος επιβαρυντικές.
 "Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα" λέει το λαϊκό άσμα και στη θέση του κάβουρα θεωρητικά η ομάδα μας, ας δούμε όμως αντικειμενικά τη ροή των γεγονότων  " μέσα από τη γυάλα του χρόνου".

 Χρονιά εκατό τοις εκατό επιτυχημένη ( με τα ποσοστά επιτυχίας για αύξηση να είναι υπέρ μας) αφού η κατάκτηση του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχή χρονιά ως γεγονός από μόνο του δικαιώνει τις προσπάθειες παικτών - προπονητών καθώς και της Διοίκησης που είχε θέσει ως κυριότερο στόχο την πορεία προς τον τελικό Κυπέλλου.
 Η επιτυχής διαδικασία  προώθησης νεαρών ηλικιακά παικτών πιστώνεται στο προπονητικό δίδυμο Γιάννη ΖΕΡΔΕΒΑ και Θόδωρο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, αφού μέσα από την δουλειά τους, είτε στον αγωνιστικό χώρο είτε εκτός αυτού, φέρει θετικό (plus) πρόσημο στην παρουσία τους στην ομάδα.
 Μεγάλη προσφορά από τις παλιοκαραβάνες πλέον της ομάδας, οι οποίοι αμή τη άλλο δείχνουν να απολαμβάνουν τις ώρες τους στην ομάδα και να "σπρώχνουν" τους νεαρούς προς το καλύτερο.
 Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι τι κάνουμε με τα δύο νέα καρπούζια που κρατάμε στην μασχάλη μας.
 Προσωπικά αν  έχω "αποκρυπτογραφήσει καλώς" την δήλωση του προπονητή μας περί " ανταλλαγής του Κυπέλλου με τον τίτλο του πρωταθλήματος", θα πω ότι με βρίσκει απολύτως σύμφωνο, αφού κακά τα ψέματα η διεκδίκηση του τίτλου μέχρι σήμερα τηρουμένων αναλογιών και δεδομένων καθίσταται  ως υπέρβαση, τυχόν κατάκτηση αυτού ξεπερνά κάθε προσδοκία, αυτόματα δε αναδεικνύει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών μας και " απογειώνει " την έννοια του όρου ΟΜΑΔΑ.                 

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *