Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

 Σάββατο 16η Απριλίου ώρα 17:30 στο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ η ομάδα μας φιλοξενεί τον Αρη Πατρών στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας.
 Ο αυριανός αντίπαλος βάσει αποτελεσμάτων διεκδικεί επάξια τον "άτυπο τίτλο ομάδα του πρώτου γύρου", αφού σε σύνολο σαράντα βαθμών, είχε κατακτήσει είκοσι έξι βαθμούς τον πρώτο γύρο και δύο αγωνιστικές προ του τέλους αθροίζει υπέρ του δέκα τέσσερις βαθμούς. 
 Στις νίκες του πρώτου γύρου προσμετράται στα υπέρ του η συντριβή της ομάδας μας με σκορ 4-1.
 Από τα παραπάνω σε συνάρτηση ότι και η δικιά μας ομάδα δεν έχει "το κίνητρο" θεωρητικά αναμένουμε να διεξαχθεί ένας αγώνας  "ελεύθερος" πέρα από σκοπιμότητες και τακτικές.
 Αυτό όμως έγκειται κατ' αποκλειστικότητα στην διάθεση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, στο κατά πόσο θα καταφέρουν να ευχαριστηθούν πρώτοι αυτοί το παιχνίδι, με απώτερη συνέπεια να το ευχαριστηθούν και οι φίλοι των δύο ομάδων.
 Από την ομάδα μας αναμένουμε, αυτοί που θα κληθούν από τον Κώστα Τσιπιανίτη, να δείξουν διάθεση για προσφορά, είναι κρίμα νέα παιδιά να μην ευχαριστούνται το ωραιότερο παιχνίδι, παρουσιάζοντας στο γήπεδο συμπτώματα βετεράνων.          

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *