Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

IMGA0007
Φίλες και Φίλοι κάτι λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο για την αναμέτρηση με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Πατρών, στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ 2015-16.
 Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα να καταφέρνει να αγγίζει ότι είχε οριοθετήσει από την αρχή της χρονιάς, όσον αφορά τα επιτεύγματα σε αγωνιστικό επίπεδο.
 Ο αυριανός αγώνας όπως όλοι οι τελικοί θα ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΝΙΚΗΤΗ, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μειώσει την πορεία στον θεσμό του ηττημένου.
 Ξέρετε αυτοί οι αγώνες εξ ορισμού διαχωρίζουν από το σύνολο των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τους εκλεκτούς που είχαν την τύχη να βρεθούν σε ένα τέτοιο αγώνα και από κει ακόμη λιγότερους που έχουν δις την τύχη να κατακτήσουν το Κύπελλο. 
 Όλο αυτό το παζλ δίνει στην νικήτρια ομάδα εισιτήριο στο πάνθεον των ομάδων της ΕΠΣΑ.
 Στα του αγώνα καθ΄αυτού η ομάδα μας απαρτίζεται από παίκτες έμπειρους τόσο από αγώνες όσο και από πρωταθλητισμό, κάτι το οποίο δίνει την δυνατότητα στον Κώστα Τσιπιανίτη σε συνάρτηση με το νέο αίμα της ομάδας, να εμπιστευτεί την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία υπό την καθοδήγηση του θα φέρει εις πέρας το πλάνο του.
 Από την άλλη ο αντίπαλος δίκαια χαρακτηρίζεται ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της ΕΠΣΑ, αφού η πορεία της τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο δείχνει ασταμάτητη με το ρόστερ της να είναι πλούσιο σε ποιότητα.
 Αυτές οι επισημάνσεις μία μέρα νωρίτερα καταδεικνύουν ότι οι θεατές του αυριανού τελικού ελπίζουν βάσιμα στο να απολαύσουν τον αγώνα.
 Ραντεβού λοιπόν στο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ.......

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *