Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012
Αύριο το απόγευμα στις 18:00 υπό το φως των προβολέων, η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στα Προσφυγικά, από τον Άρη Πατρών.
 Η ομάδα μας, μέσα σε πέντε ημέρες θα αγωνιστεί σε δύο ντέρμπι, από αυτά που κακά τα ψέματα περιμένεις να δεις το πνεύμα του πρωταθλητή.

 Ο αυριανός αντίπαλος ξεκίνησε το πρωτάθλημα λίγο ανάποδα, ως προς τις αρχικές του προσδοκίες, δείχνει να βρίσκει τα "πατήματα" του κ' φυσικά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες θέσεις.
 "Πρώτος στόχος" του η ομάδα μας, πέραν της έτσι κ' αλλιώς καλής ομάδας που διαθέτει, ο αγωνιστικός χώρος των Προσφυγικών μετρά υπέρ του κ' το λιγότερο που αναμένουν οι θεατές του αυριανού αγώνα, το θέαμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών κ' των δύο ομάδων.
 Από την μεριά μας, ο Πέτρος Χρηστίδης έχει αρχίσει να μαθαίνει τους παίκτες μας, γνωρίζει από τις ιδιαιτερότητες τέτοιων αγώνων, έχει ήδη προπονήσει δύο φορές την ομάδα σε ξερό γήπεδο, για την καλύτερη προσομοίωση στις συνθήκες του αγώνα   κ' η παρουσία μας αύριο στον αγωνιστικό χώρο θα έχει ως κωδικό "διαφυγή από τον Άρη αλώβητα".

 Οι αριθμοί του Άρη μέχρι σήμερα έχουν ως εξής:
Θέση: - Βαθμοί: 20 - Νίκες: 6 - Ηττες: 3 - Ισοπαλίες: 2
Γκολ υπέρ: 22 ( 2,00 ανά αγώνα ) - Γκολ κατά: 10 ( 0,90 ανά αγώνα )
Τελευταίο αποτέλεσμα: Άρης - Αιγιέας : 5 -1

ΥΓ: Το κοινό σημείο  των δύο ομάδων, είναι ο Πρόεδρος της ομάδας του Άρη, ο Γιώργος Μαυροκολέας, ο οποίος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, ως τελευταίο σταθμό είχε την ομάδα μας.
   

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *