Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012
 Όπως είχαμε προβλέψει η ομάδα είχε ένα εύκολο απόγευμα, αφού η διαφορά δυναμικότητας, με τον Ατρόμητο Ζαρουχλείκων ήταν πέρα του δέοντος εμφανείς, με τον δείκτη του σκορ να σταματά στο 2-0, η εικόνα του αγώνα όμως ήταν για κάτι παραπάνω.
 Εκείνο όμως που ικανοποίησε τους λιγοστούς θεατές, κυρίως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, ήταν η διάθεση των παικτών μας να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι η χρησιμοποίηση του Ζαφειρόπουλου δίπλα στον Κανελλόπουλο, προσέδωσε την δυνατότητα η ομάδα να αμυνθεί ψηλά, να ξεκινά προσπάθειες από τα πόδια του Διονύση κ΄η κίνηση αυτή του Πέτρου Χρηστίδη, πέραν ότι κρίθηκε ευμενώς από τους φιλάθλους, πιστώνεται στα θετικά του προπονητή μας, αφού δείχνει ότι "ψάχνεται" για το καλύτερο δυνατό σχήμα, που θα δώσει την επιθετική πνοή που αποπνέει από το υλικό που έχει στα χέρια του.
 Ακόμη το σημερινό παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες, δίνοντας ανάσες σε κάποιους άλλους, με μοναδικό γνώμονα να διατηρήσει άπαντες τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.
 Σε αυτό αυτό σημείο κρίνω σκόπιμο να αναφερθώ στην σημερινή παρουσία του Κώστα Κουκή, ο οποίος αγωνιζόμενος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μηλάτο, θύμισε τον καλό του εαυτό, αφού η συνολική του παρουσία άγγιξε το τέλειο. "Βγήκε" ζήτησε μπάλες, μοίρασε μπαλιές, έτρεξε σε όλο το μήκος του πεδίου ευθύνης του κ΄όχι μόνο, σούταρε, εκτέλεσε άψογα φάουλ κ' αν σκόραρε σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, θα είχε πραγματοποιήσει το τέλειο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα "παίρνει φωτιά" η παρουσία του είναι υπερχρήσιμη.
 Από κοντά σε απόδοση οι δύο σκόρερ ο Περικλής Καρβούνης, ο οποίος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 10' άνοιξε το σκορ κ' ο Χρήστος Μηλάτος, ο οποίος στο 72' με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
 Στο 34' σουτ του Αγγελόπουλου εξοστρακίστηκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. 
 Καλές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ είχαμε με τους Ασημακόπουλο Γ. - Καρβούνη - Μητρόπουλο - Κανελλόπουλο - Κουκή.

Η σύνθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ:
Σταυρόπουλος - Ασκούνης - Ασημακόπουλος Γ. ( 67' Νικολακόπουλος ) - Κανελλόπουλος - Ζαφειρόπουλος - Μητρόπουλος - Καραχανίδης ( 84' Ασημακόπουλος Ντ.) - Αγγελόπουλος - Κουκής C - Καρβούνης ( 86' Αθανασόπουλος ) - Μηλάτος.
Οι υπόλοιποι της 18οκτάδας:
Βούλγαρης - Μπουρνάκας - Διαμαντόπουλος - Πήλιουρας  

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *