Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012
 Την Τετάρτη 31-10-2012 κ΄ώρα 14:45, θα διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Super B', με την ομάδα μας να συναντάται μετά από χρόνια με τον Αχιλλέα Καμαρών, στο γήπεδο Προαστίου.
 Η ομάδα της Αιγιαλείας καταλαμβάνει την 11η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας συγκομιδή 7 βαθμούς έχει δε καταγράψει στο ενεργητικό της 2 νίκες 1 ισοπαλία κ' 3 ήττες, με την επίθεση της να έχει σκοράρει 7 γκολ, ενώ η άμυνα της έχει δεχτεί 15 γκολ.  
  Από την ομάδα μας το μόνο που ζητάμε είναι να παίξουν επιτέλους λίγη μπάλα κ' όλα θα έρθουν στα ίσια τους.
 Επί τη ευκαιρία καλό θα είναι να αναφερθούμε λίγο στον αντίπαλο, όσον αφορά την διαδρομή του τα προηγούμενα χρόνια, για να παραδειγματιστούμε από αυτή.

 Μία ομάδα "κλασσική" κυρίως της μεγάλης κατηγορίας, με διαλείμματα για "ανασύνταξη" στην μικρότερη, μία ομάδα στηριζόμενη σε παιδιά από την ευρύτερη περιοχή των Καμαρών κ' με τον κόσμο των Καμαρών να βρίσκεται δίπλα της.
 Κάποια στιγμή στο δρόμο της βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της, του οποίου οι δυνατότητες κ' οι φιλοδοξίες ξεπέρασαν τα όρια του τοπικού κ' ανέβηκε στα Εθνικά πρωταθλήματα.
 Την πρώτη χρονιά η παρουσία της ομάδας ήταν ικανοποιητική, από την δεύτερη κ' μετά η πορεία άρχισε να γίνεται καθοδική με συνέπεια πέραν της αποδυνάμωσης σε έμψυχο υλικό, η ομάδα να βρίσκεται μεταξύ φθοράς κ΄αφθαρσίας.
 Την ώρα που η ομάδα "έμεινε ορφανή" από χρηματοδότες, για καλή της τύχη βρέθηκαν παλιοί ποδοσφαιριστές - παλιοί παράγοντες κ' βάζοντας πλάτη προσπαθούν από την αρχή να φτιάξουν το οικοδόμημα της ομάδας.
 Έργο δύσκολο, αλλά το μεράκι κ΄η ανιδιοτέλεια είναι που στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
 Σε καμία των περιπτώσεων αυτοί που ηγούντο της ομάδας, δεν είχαν  κακές προθέσεις για αυτή, το ζητούμενο όμως είναι ότι η αποκοπή της ομάδας από την κοινωνία της κ' "το άπλωμα των ποδιών πέραν του παπλώματος" να την στείλουν στην αφετηρία, διαγράφοντας πορεία χρόνων.
 Αυτό το φαινόμενο το συναντήσαμε κ' με άλλες ομάδες, οι οποίες ή "σβήστηκαν από το χάρτη" ή φυτοζωούν μέσα στην ανυπαρξία τους.
 Το άσχημο όλων είναι ότι θα το συναντήσουμε κ' σε άλλες, ευχή δική μου ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ μας να μην βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση.   
       

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *