Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014
Κύπελλο : ΑΕΚ Πατρών-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-3
 Συνεχίζω Φίλες κ' Φίλοι σήμερα, προκειμένου να σας "συστήσω" μέσα από την ματιά μου την ομάδα του Χωριού μας για την αγωνιστική περίοδο 
2014-15.
 Τελειώνοντας το προηγούμενο πρωτάθλημα ο προπονητής μας Θόδωρος Πατρώνης είχε έτοιμες προτάσεις για την ενίσχυση της, τις οποίες υλοποίησε ο Πρόεδρος στο μεγαλύτερο βαθμό.
 Η αλήθεια είναι ότι από τον περσινό βασικό κορμό πέραν της αποχώρησης του Κουτρουμπή, δεν είχαμε καμία άλλη.

 Από κει κ' πέρα όμως με εξαίρεση την μεταγραφή Καραχάλιου ( αμυντικός) οι προσθήκες αφορούν κυρίως την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.  
 Έτσι βλέπουμε "συνωστισμό" στις θέσεις μπροστά από την άμυνα ιδιαίτερα δε στην τριάδα μπροστά από τα σέντερ μπακ.
 Από αυτά που "έδειξε" ο προπονητής στην διάρκεια των φιλικών, θα ακολουθήσει την δική του γραμμή, ( αυτούς ξέρω αυτούς εμπιστεύομαι ) δηλαδή δύσκολα θα δούμε "αλλαγές" του τύπου ο πιο φορμαρισμένος διεκδικεί θέση.
 Όταν ο Μηλάτος κατά πολλούς κ' δικαίως από τους MVP της περσινής χρονιάς δεν έχει θέση στο αρχικό σχήμα, όταν ο Παπαζαφείρης το μοναδικό κορμί για την θέση του σέντερ φορ με συνεχή γκολ στα φιλικά δεν έχει θέση στο αρχικό σχήμα, όταν ο Μπερτσιάς ο οποίος είναι λογικό   να είναι καταπονημένος χρησιμοποιείται συνεχώς με φυσικό επακόλουθο να επιβαρύνεται επιπλέον κ΄τέλος όταν στα φιλικά προετοιμασίας ο Χάχαλης (τερματοφύλακας) καταγράφει σχεδόν το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής ε΄τότε είναι πασιφανές το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο προπονητής.
 Εν είδη πρόβλεψης η "ιδανική ενδεκάδα" κατά τον προπονητή μας είναι η εξής:
Τέρμα: Χάχαλης 
Ακραία μπακ: Παναγόπουλος - Ζαφειρόπουλος 
Σέντερ μπακ: Καραχάλιος - Κανελλόπουλος 
Κεντρικοί μέσοι: Αγγελόπουλος - Μπερτσιάς - Παπαχριστόπουλος
Επιθετικοί: Νάτσης - Μπινιέρης - Μπενέτος, 
 οι όποιες διαμορφώσεις θα προκύπτουν λόγω "ανωτέρας βίας" κ' στον "βαρβάτο πάγκο" θα έχουμε ένα τερματοφύλακα - Παρίση - Μηλάτο - Παπαζαφείρη - Μικελάτο - Τζίφα κ' Μπίρη ή Ασημακόπουλο.
 Κάποιος θα πει καλά τι άλλο θέλει μια ομάδα, θα το πει αυτό όμως κάποιος που δεν γνωρίζει ότι η ομάδα αρχίζει κ' τελειώνει  με αυτούς συν δύο ακόμη "ετοιμοπόλεμους" ( Μπουρνάκας - Ζαπατίνας).
 Απουσιάζει από το ρόστερ ο ρόλος "παίκτης - στρατιώτης της ομάδας", οι πολλοί "βαθμοφόροι" είναι δίκοπο μαχαίρι όταν η διαχείριση εντός κ΄εκτός ομάδας δεν είναι ισομερής, πόσο μάλλον που η λειτουργία της ομάδας είναι άμεσα συνυφασμένη με την ενασχόληση των περισσοτέρων παικτών.
 Αυτά τα ολίγα είναι βέβαιο ότι αφού μπορώ να τα διαπιστώνω εγώ που δεν ξέρω μπάλα, ο προπονητής μας με την Διοίκηση  τα έχει μελετήσει κ' έχει έτοιμες λύσεις.
 Άλλωστε η επιτυχία προηγείται της εργασίας μόνο στα λεξικά, μην ξαναγράφω τα ίδια, ο προπονητής έχει στα χέρια του"λευκή επιταγή" με μοναδικό σκοπό να την "καλύψει".
ΥΓ: Ευχή μου να έχει προβλεφθεί αρμοδίως η προφύλαξη του Παπαχριστόπουλου, προκειμένου αυτό "το πολύ καλό χαρτί" της ομάδας να μην "καεί".........      

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *