Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014


 Αφετηρία το Σάββατο 13 του μηνός, για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας περιόδου 2014-15 κ' ας δούμε λίγο πολύ σε θεωρητικό επίπεδο τι θα "συναντήσουμε" στο επόμενο δεκάμηνο.
 Βασική προϋπόθεση αλλά κ' ευχή όσων ασχολούνται με το ερασιτεχνικό, τα πραγματικά προβλήματα  που βιώνουμε ως Έθνος να μην σταθούν εμπόδιο στην πορεία των ομάδων.

 Από κει κ' πέρα "βλέπουμε" να διαμορφώνεται μία ιδιόμορφη κατάσταση, με ομάδες που με τον τρόπο τους ενισχύθηκαν έτσι ώστε να διεκδικούν τον ρόλο του φαβορί ( σε αυτή τη κατηγορία ανήκει κ' η ομάδα μας), άλλες να ενισχύονται με τον απόλυτο αριθμό που τους είναι αναγκαίος για να "σώσουν" την παρτίδα όσο πιο γρήγορα μπορούν, άλλες "στηρίζονται" απόλυτα στα τμήματα υποδομής που διατηρούν με φυσική συνέπεια ανάλογα με τα αποτελέσματά τους να οριοθετήσουν τους στόχους τους.
 Επί του πρακτέου Διαγόρας. Εθνικός, Θύελλα, ΚΕΡΑΥΝΟΣ, με τις "κινήσεις τους" το φωνάζουν: Πάμε για πρωτάθλημα, προσωπικά ως πρώτο φαβορί θεωρώ τον Διάγορα, πλην όμως πιστεύω ότι η Θύελλα θα είναι αυτή που θα κόψει πρώτη το νήμα.
 Στην "δεύτερη κατηγορία" ομάδες όπως ο Αχαιός. η Ακράτα, η Αναγέννηση, το Πάτραι, ο Ατρόμητος, μπορούν άνετα να σταθούν "εμπόδιο" στα σχέδια της κάθε ομάδας,
 ενώ ομάδες όπως η Νίκη, το Λιμνοχώρι, η Θύελλα Αιγίου, ο Άρης, ο Πανμοβριακός, η Δόξα ανάλογα τα αποτελέσματα τους θα "στηρίξουν" την χρονιά τους.
 Είναι αθλητική νομοτέλεια σε κάθε πρωτάθλημα να βρίσκεται μια ομάδα "'έκπληξη" η οποία  ανάλογα με την διάρκεια της ,δίνει τον τόνο στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τα σχέδια επί χάρτου. 
 Όλοι εμείς που τα Σαββατοκύριακα μας "σπαταλώνται" στα γήπεδα ευχόμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία κ' να "ζήσουμε" ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
         

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *