Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

 Καλό χειμώνα Φίλες κ' Φίλοι "σιγά - σιγά" μπαίνουμε σε ρυθμούς αγωνιστικούς, αφού το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με την ομάδα μας ( ??? ) να ξεκινά στην αφετηρία έχοντας το ρόλο του ενός εκ των φαβορί, μαζί με τρεις - τέσσερις ακόμη ομάδες.
 Τώρα θα μου πείτε γιατί τα ερωτηματικά πιο πάνω, για τον απλούστατο λόγο,στην δική μου λογική το μόνο που προσωπικά με δένει απόλυτα με αυτή την ομάδα είναι το όνομα.

 Το φετινό καλοκαίρι είχαμε την μεγαλύτερη "έξοδο προς την πόρτα" παικτών που "μεγάλωσαν" με μοναδικό όνειρο να αγωνίζονται στον ΚΕΡΑΥΝΟ.
 Οι βουλές όμως της καταγεγραμμένης ματαιοδοξίας του Προέδρου, "ένα κατρούτσο κ' τι στο κόσμο" έβαλαν τέλος στα όνειρα αυτά με αποτέλεσμα σήμερα που μιλάμε στο ρόστερ της ομάδας να υπάρχουν τέσσερα μόνο δελτία της ομάδας, τα δε υπόλοιπα είναι μεταφορικά κ' κυριολεκτικά στην διάθεση του Προέδρου.
 Δεν θα μπω στη λογική να μιλήσω για συνεργασίες με άλλες ομάδες ή περί παικτών δανεικών, αυτά είναι για κατανάλωση μεταξύ των ασκούντων την Διοίκηση, τώρα κατά πόσο ασκούν ή όχι Διοίκηση ή υπακούν στις "άνωθεν εντολές" δεν θα κάτσω να κάνω αξιολόγηση στην προσωπικότητα του καθενός.  
 Ο κάθε νοήμων στο κοντινό παρελθόν να στραφεί, θα ανακαλύψει πλείστες ομάδες, οι οποίες έχουν χαθεί από τον χάρτη εξαιτίας της ματαιοδοξίας "κάποιου", δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα περί του αντιθέτου.
  Άμεσο "εργαλείο" του Προέδρου ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος "επαγγελματικά" σκεπτόμενος δεν "χαλάει" το χατίρι του "εργοδότη" κ' με τις επιλογές του, "δίνει την απαιτούμενη τροφή" για να "χορτάσει την όρεξη" του Προέδρου.
 Με αυτά κ΄με αυτά ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να φέρει εις πέρας την αποστολή, η οποία έχει πλέον ορατό στόχο τον έναν από τους δύο τίτλους της σεζόν.  
 Φυσικά με την εις άτοπο επαγωγή, πέρσι με τρία φαβορί στην τελική κατάταξη βρεθήκαμε τέταρτοι κ' εκτός στόχων από την 7η αγωνιστική του πρώτου γύρου, φέτος με τέσσερα φαβορί ποια θέση θα λάβουμε? ε' για το κύπελλο δεν πειράζει ένα δικό μας, μα κατάδικο μας παιδί ,μας στέρησε την χαρά να διεκδικήσουμε τον τίτλο, ένας από αυτούς που ούτε φέτος είχε θέση στο ρόστερ.
 Στις επόμενες ημέρες θα έχουμε την άνεση να δούμε πιο διεξοδικά επιμέρους θέματα της ομάδας, προς το παρόν εύχομαι να είμαι εγώ λάθος, στην ιστορία όμως η "Κασσάνδρα δικαιώθηκε ........"
ΥΓ1: Κάποιος από την Διοίκηση χρησιμοποιεί το όνομα μου απρεπώς, λεβέντη, για τον ΚΕΡΑΥΝΟ μου χρωστάς, ακόμη κ' τα μπλουζάκια που φοράς εγώ τα έχω πληρώσει, χαλάρωσε γιατί τα "κόζια" αλλάζουν από μέρα σε μέρα .........   
ΥΓ2: Καλό χειμώνα να χουμε ..........     

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *