Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014


Έναρξη πρωταθλήματος αύριο το απόγευμα στο "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ" στις 17:30 θα φιλοξενήσουμε τον "άρτι αφιχθείσα" στην κατηγορία  Πανμοβριακό Ριόλου, με "άρχων" του αγώνα  τον κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο κ' βοηθούς του, τους κ.κ. Μεσσήνη Παναγιώτη κ΄Οικονόμου Σπήλιο.

 Η ομάδα από τα δυτικά του Νομού κέρδισε την άνοδο σε μπαράζ, λόγω της αποχώρησης του Ατρομήτου Λάππα από το πρωτάθλημα.
 Τα τελευταία χρόνια με σταθερά βήματα, εκμεταλλευόμενη την δημιουργία του γηπέδου κ' την παρουσία του Ντίνου Σπυρόπουλου "χτίζει" ένα σύνολο το οποίο μόνο αμελητέο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κ' το οποίο πρωταγωνιστούσε στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της ΕΠΣ.
 Η ομοιογένεια κ΄η δυναμική είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της, η "άγνοια κινδύνου" προσμετράτε στα υπέρ της καθώς κ' ότι ως πρωτεύων στόχο έχει να "σώσει την παρτίδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".
 Όλα αυτά μαζί με το γεγονός ότι η δική μας ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν "μπαίνει" δυνατά στα πρωταθλήματα, καθιστούν τον αγώνα ενδιαφέροντα, με την ομάδα μας εκ των πραγμάτων να είναι το φαβορί   κάτι το οποίο θα πρέπει να το αποδείξει άμεσα.
 Μέσα από το παρόν θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του Χωριού μας να δώσει μαζικά το παρόν στον αγώνα, άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας μας για την ομάδα, το όνομα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ είναι αυτό που μας ενώνει .... 
ΥΓ1: Πρόταση προς την Διοίκηση: με ένα mail σε Ένωση κ' ΜΜΕ θα πρέπει το όνομα του γηπέδου να γράφεται παντού.
ΥΓ2: Ο διάχυτος εκνευρισμός στην τελευταία προπόνηση δεν είναι καλός οιωνός..... 

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *