Τρίτη 3 Ιουνίου 2014
Φίλες κ' Φίλοι πολλοί αναρωτιέστε γιατί δεν έχω προβεί σε καμία ανάρτηση όλες αυτές τις εβδομάδες, που έχουν ακολουθήσει από την ΓΣ κ' την ανακήρυξη της νέας Διοίκησης.
 Λοιπόν φίλες κ' φίλοι από τον "ρόλο" που επέλεξα κ' με τίμησε το Σώμα, γι αυτό ,να δουλέψω για τον ΚΕΡΑΥΝΟ, αυτόν του μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής σας λέω ότι ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ - ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ κ' μια νέα "σελίδα" ανοίγει στο Σωματείο μας, αφού κάθε μήνα η έκθεση της επιτροπής προς το ΔΣ θα αναρτά τε για την άμεση ενημέρωση των Μελών. 
 Όρεξη για δουλειά υπάρχει τόσο από μένα όσο κ' από τους Γιώργο Χρονόπουλο κ' Σάκη Θεοδωρόπουλο, που μαζί αποτελούμε την θεσμοθετημένη επιτροπή, αλλά πάνω απ' όλα προσωπικά αισθάνομαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να διαφυλάξω την ομαλή λειτουργία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κ' μεγαλύτερη διαφύλαξη από την άμεση ενημέρωση δεν υπάρχει, για αυτό σας παραθέτω το από 27 Μαΐου e-mail προς το ΔΣ, με το οποίο απαιτούμαστε την χορήγηση στοιχείων για την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής μας.
 Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι σκοπός μου να αναδείξω εμπράκτως ότι "τα δε πάντα οιακίζει ΚΕΡΑΥΝΟΣ" γιατί οδηγός μου είναι ότι ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ - Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, κυριολεκτικά κ' μεταφορικά, αυτό ας το λάβουν σοβαρά άπαντες.
Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριοι, ενόψει της επικείμενης συνάντησης μας, όποτε καλεστούμε από εσάς, προκειμένου η Επιτροπή μας  να οργανώσει το κύκλο εργασιών της ,που σχετίζεται με το Σωματείο μας, παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε άμεσα:
1. Αντίγραφο Μητρώου Μελών
2. Κατάσταση ( αριθμητικά ) με το ποσό που πληρώνει κάθε μέλος, πχ. 20 μέλη Χ 20,00 € κλπ
3. Ίδια κατάσταση ( αριθμητικά) με το ποσό συνδρομής Μελών Τμημάτων υποδομής.
4. Πρακτικό εφορευτικής επιτροπής αρχαιρεσιών.
5. Πρακτικό διάρθρωσης Διοικητικού Συμβουλίου.      
 Ευχαριστούμε εκ προτέρων.
 Για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΚΕΡΑΥΝΟΥ
           Μιχαλόπουλος Χρ. Κων/νος 

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *