Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014


 Αγχωτική πρεμιέρα με αίσιο τέλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαμε χθες το απόγευμα στο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, επικρατώντας του ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΥ Ριόλου με σκορ 2-1.
 Σκόρερ για την ομάδας μας στέφθηκαν οι παλιοσειρές Ηλίας Παπαζαφείρης κ' Νεκτάριος Μπερτσιάς.
 Στο αγωνιστικό μέρος ο Θόδωρος Πατρώνης με δικαίωσε κατά τα δέκα ενδέκατα της ενδεκάδας , σύμφωνα με προγενέστερη ανάρτηση μου, κάτι το οποίο με ποδοσφαιρική λογική χαρακτηρίζει τον προπονητή μας προβλέψιμο πέραν του δέοντος.

 Η είσοδος του Μηλάτου, η τοποθέτηση του Ζαφειρόπουλου στο κέντρο κ' η παρουσία του Παπαζαφείρη, έδωσαν την ώθηση στην ομάδα για την ανατροπή του αποτελέσματος.
 Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι είναι υπερπολυτέλεια να "χαραμίζεται" η αγωνιστική αξία του Ζαφειρόπουλου στα άκρα της άμυνας, είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Παπαζαφείρης πρέπει να ξεκινά ως φουνταριστός, είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Μηλάτος είναι το πολυεργαλείο εκείνο που γύρω του θα πρέπει να χτιστεί η ομάδα.
 Η διακύμανση του σκορ: 
44': Από εκτέλεση πλάγιου άουτ ο Χάχαλης με λάθος εκτίμηση σκόραρε κατά του τέρματος του.
68': Ο Παπαζαφείρης με καλή τοποθέτηση μέσα στην περιοχή του αντιπάλου, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες κ' με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
76':Ο Μπερτσιάς με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ζαφειρόπουλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
MVP της ομάδας μας.
 Ο Διονύσης Ζαφειρόπουλος χρίζεται ως MVP, γιατί με την μετακίνηση του στο κέντρο έδωσε την ποιότητα που έλειπε στην γραμμή αυτή.
Αρνητικά στοιχεία:
1) Μικρή η προσέλευση του κόσμου του Χωριού μας, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.
2) 13η Σεπτεμβρίου 2014: ημέρα σημαδιακή για την ιστορία του Συλλόγου μας, από το 35' έως το 85' δηλαδή για διάστημα πενήντα λεπτών, η ομάδα μας μετά από τριάντα πέντε χρόνια παρουσίας αγωνιζόταν ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ από το Χωριό μας. Φέτος θα μάθουμε να ζούμε κ' με αυτό.

Η σύνθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ:
Χάχαλης - Παναγόπουλος - Ζαφειρόπουλος  (C) - Καραχάλιος - Κανελλόπουλος ( 85' λ.τ. Ασημακόπουλος)  - Παπαχριστόπουλος 
( 35' λ.τ. Μηλάτος) - Νάτσης- Μπερτσιάς - Μπενέτος - Παρίσης - Μπινιέρης ( 60' Παπαζαφείρης ).
Οι υπόλοιποι της 18οκτάδας:
Μπίρης - Διονυσόπουλος - Μπουρνάκας - Μικελάτος .         

Popular Posts

Από το Blogger.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *